Јово Вукелић: Највећа брига Асоцијације тениских професионалаца како уклонити Ђоковића

Тако смо стигли до ситуације да је АТП-у ковид-19 постао савезник, а Ђоковић највећи непријатељ. Једино ковид може, по мишљењу АТП,  победити Ђоковића и склонити га са тениских терена широм света.

Новак Ђоковић (Извор: izmedjusnaijave.rs)

Челници професионалног удружења тенисера, тачније њихова организација Асоцијација тениских професионалаца (АТП) има већ дуже времена, чак и пре појављивања епидемије корона проблем како да с врха тениског трона уклони најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

Док се цео свет бори против ширења епидемије ковида-19, што је главни циљ свих институција и организација, баш под тим изговором сада АТП покушава да искористи корону и Ђоковића елиминише са будућих највећих тениских турнира, јер се није вакцинисао.

Новак Ђоковић и Данил Медведев (Извор: izmedjusnaijave.rs)

Ђоковић је засео на престо и годинама побеђује на већини највећих турнира и других такмичења, а није ни Британац, Ни Американац, ни Француз, ни Шпанац, Немац… Зато Ђоковић смета представницима и заступницима највећих светских компанија, мултинационалних спонзора, јер они мисле да би са Надалом или Зверевом, Циципасом или неким другим тенисером са Запада остваривали још веће профите и продавали своје спортске производе и реквизите још успешније остварујући већи профит. А профит је смисао свега.

АТП и њени руководиоци не знају сигурно да ли се Ђоковић вакцинисао, али и поред тога већ најављују његову елиминацију на Гренд Слем турнира у Мелбурну. Најављују са нескривеним задовољством његову елиминацију иако је Ђоковић највише, чак девет пута освојио тај престижни трофеј.

Да ли се цела породица Ђоковић вакцинисала против ковида-19

А не знају, већ нагађају, да ли се Ђоковић вакцинисао у Србији и када, као ни врсту вакцине коју је примио!?! И да ли се цела породица Ђоковић вакцинисала овог лета, после турнира у Београду?

Подсећамо, Ђоковић се у јуну заразио короном у Београду и прележао је болест, био дисциплинован у лечењу, био у изолацији. Тај факат као да су сви заборавили.

Наравно, Ђоковић то неће да им каже, јер види и осећа што и сви ми: врх АТП и руководство Гренд слем турнира у Мелбурну су крајње непријатељски настројени према њему и желе да га компромитују, омаловаже и сатанизују. У томе им наравно највише помажу, као и до сада, британски медији.

Новак Ђоковић са породицом (Извор: izmedjusnaijave.rs)

Тако смо стигли до ситуације да је АТП-у ковид-19 постао савезник, а Ђоковић највећи непријатељ. Једино ковид може, по мишљењу АТП,  победити Ђоковића и склонити га са тениских терена широм света.

Тек онда би глобалистички врх био задовољан, мултинационалне компаније би славиле, а промоција и стварање неког новог Федерера би могла да почне неким великим ватрометом…

Али, Ђоковић који има своје планове и амбиције у спортској каријери, Нема намеру да престане да игра тенис, он је и даље најбољи тенисер данашњице, најуспешнији тенисер у протеклих више од десетак година.

Фотографија из Зворника говори све (Извор: izmedjusnaijave.rs)

Он жели да освоји још тениских турнира, пехара, да постави још рекорда и успут да победи и корону и тако успешно и славно, како је и започео и наредних година, оконча своју феноменалну, јединствену  тениску каријеру.

Тако да нас чека узбудљив финиш ове борбе између великог шампиона и тениског рекордера Новака Ђоковића и ликова из АТП врха и света бизниса, који су у савезу чак и са ковидом-19!

Наравно, ми навијамо да победи спортски победнички дух Србина Ђоковића.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Између сна и јаве, 21. 10. 2021)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар