Владимир Путин: Они Руси који приме вакцину добијају два слободна дана

Председник Русије наложио влади да вишеструко повећа обим тестирања грађана на корона вирус, као и стопу вакцинације

Владимир Путин (Фото: Sputnik/Сергей Гунеев)

МОСКВА – Председник Русије Владимир Путин наложио је да Руси који су вакцинисани против ковида 19 добију два додатна слободна дана, објављено је на сајту Кремља.

За те слободне дане неће им бити умањена плата, преноси РИА Новости.

Запосленима који су старији од 60 година и онима са хроничним болестима препоручено је да раде онлајн четири недеље ради вакцинације и стицања имунитета.

Ернст Волф: Путин и обавезна вакцинација – повијање пред силом јачом од себе?

Осим тога, Путин је наложио влади да вишеструко повећа обим тестирања грађана на корона вирус, као и стопу вакцинације, преноси Танјуг.

Влада је такође добила задатак да купи и регионима достави скупе лекове потребне за лечење ковид пацијената.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Политика, 25. 10. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Значи, само Руси морају да се вакцинушу? Или само Руси ће добити два слободна дана? Какве ужасни преводиоци. ОНИ ГРАЂАНИ. ГРАЂАНИ РФ, а не Руси. И иначе, ви сви правите једну те исту грешку. Назив стране је Россијскаја Федерација. Не Руска. Россијскаја. Россија. Не Руссија. Занимљиво да на сви стране језици иде Руска, као земља Руса. Она НИЈЕ ЗЕМЉА РУСА, ако ви ни сте знали. Руски народ је у апсолутно ропском положају са 1917 г., ако опет ви ни сте знали. Руси, Руси, Путин, Русија…. Подругљива јефтина пропаганда. Погледајте на лице Гинцбурга, који свакодневно прави свој бенефис са вакцинама, лаже горе од вашег Кона. Погледајте! И реците после КО вакцинише да, КО ВАКЦИНИШЕ РУСА. Пошто сви остали дефинитивно купују сертификате о вакцинације. Следећи пут почните своју пропаганду са прекрасног лица Гинцбурга.

    17
    1

Оставите коментар