Позив Влади Србије: Хитно одобрите ивермектин за спречавање и лечење ковида

Позивамо Владу да хитно препоручи индијски комплет за спречавање и лечење ковида састављен под надзором СЗО и америчког ЦДЦ-а, с лековима које препоручују стручњаци из разних крајева света

Фото: Тhe Conversation.com

На основу искуства у искорењивању ковида у Индији, где је применом комплета за лечење по упутствима и под надзором Светске здравствене организације (СЗО) и америчког Центра за контролу и спречавање заразних болести (ЦДЦ) стопа заражавања у року од неколико недеља смањена за више од 99 одсто, и на основу ставова стручњака са вишегодишњим искуством из разних делова света, позивамо Владу Републике Србије да ради спасавања живота грађана Србије, спречавања тежих компликација и сузбијања ковида што пре одобри употребу лека ивермектин и других састојака из комплета за лечење и спречавање ширења ковида састављеног по упутству и под надзором СЗО и ЦДЦ-а.

Комплет за профилаксу и терапију састављен под надзором СЗО и ЦДЦ и примењен у Утар Прадешу састоји се од:

таблета парацетамола (тиленол), витамина Це, мултивитамина, цинка, витамина Де-3, ивермектина 12 милиграма (10 таблета) и доксициклина 100 милиграма (10 таблета).

Индијски ковид комплет (Извор: Твитер)

Подсећамо да Утар Прадеш, где је по први пут примењен овај метод сузбијања и лечења ковида, представља најнасељенију индијску државу, са више од  200 милиона становника.

Степен потпуно вакцинисаног становништва према подацима од 20. септембра 2021. износи 11 одсто.

Применом наведеног комплета за спречавање и лечење број случајева смањен је за више од 99 одсто, без пријављених случајева нежељених дејстава.

Подсећамо да су стручњаци са вишедеценијским искуством сарадње са СЗО у стручним радовима препоручили употребу ивермектина за спречавање и лечење ковида у свих фазама болести, показујући његову безбедност и делотворност. Неки од ових радова спадају у најцитираније свих времена.

Џастис Хоуп: Како је Индија у рекордном року искоријенила ковид

Ивермектин је одавно одобрен за употребу у Србији, цена му је приступачна, што га чини доступним целокупном становништву Србије.

Влада Репбулике Србије у досадашњем поступању непрестано се позивала на ставове струке и смернице СЗО. Позивамо Владу да хитно препоручи комплет за спречавање и лечење ковида састављен под надзором СЗО и америчког ЦДЦ-а, с лековима које препоручују стручњаци из разних крајева света.

Тиме би се отклонио притисак на становништво да се вакцинише и омогућио повратак нормалном животу.

Уколико Влада Републике Србије не одобри овај комплет за спречавање и лечење ковида, позивамо све људе да – уместо непрекидног слушања о бројкама заражених, преминулих и процентима вакцинисаних – сами заштите своје здравље и набаве лекове наведене у комплету одобреном и састављеном на основу ставова стручњака широм света и под надзором СЗО и ЦДЦ.

(Стање ствари)

Прочитајте јошCategories: Моба

Tags: , , , ,

7 replies

 1. Холограм живота

  Када ми загаде горе
  Када ми замуте море
  Када ми загасе зоре
  Моји се гени још боре

  Када ми одузму наду
  Сјећања моја украду
  Кад сам у слободном паду
  Срцем зидам барикаду

  Право у очи вас гледам
  Своју слободу вам не дам
  Истином лаж вам убијам
  Из мрве градим холограм

  Момчило

  75
  4
 2. Momcilo, osecam srpsku prkos u ovoj pesmi.

  38
  3
 3. Saffron, пркос је мушког рода.

  12
  17
 4. Добро је што сте упутили овај апел. Само, ово неће проћи. Колико ми је познато, тај комплет (лек) мора да прође одређену домаћу медицинску верификацију да би био одобрен за употребу. Тај поступак нико надлежан не покреће, или неће да покрене из само њима знаних разлога. Чак ни они лекари којима су уста пуна оваквих препорука, као што је, рецимо, др Несторовић. Уместо да анимира своје истомишљенике и покрене поступак који води одобрењу употребе тог комплета, он само млати по разним телевизијама и, ваљда, ужива док га једни дижу у небеса а други пљују и сатанизују. Никакав допринос он не даје нити борби против ковида, нити било чему смисленом.
  Не може Влада доносити такве одлуке ако нема ваљано образложење надлежних институција. Али, зашто ништа не предузима по том питању, то је нешто друго. И необјашњиво (нама смртницима) ако је делотворност тога лека доказана у држави са више од милијарду становника.

  28
  27
 5. @Суводолац
  Јел` Вама нешто дугује др. Несторивић када га нападате?
  Први је поменуо пример Индије са превенцијом еивермрктином,
  доксицилином, цинком и витамином Це, и то је више него смислено
  што је урадио!
  Такође, био је и за то да се настави и са терапијом хидроксихлорокином,
  али је држава обуставила употребу тог лека на захтев “МУНОВЕ СКЕТЕ“
  из тзв. Светске Здравствене Организације, коју добро плаћени
  ЗДРАВСТВЕНИ СЕКТАШИ /“МУНОВЦИ“/ из Србије здушно следе.
  То што он гостује на неким телевизијама интернет каналима је његова
  ствар и ствар оних који га позивају.
  Гледаност је више него повољна и корисна.
  Ваше примедбе упућене др Несторовићу преадресујте на Конове, Хеклере,
  Шеклере, Сисићке, Кисићке, Лончаре, Ракиће, Радовановиће… из медицинског,
  “ГАСНОГ ШВАБА“ њиховим САТРАПИМА из ЛЕЗБО- политичког дела тог
  “ГАСНОГ ШВАБА“, и очекујте да ће то уродити “полодом“.

  62
  7
 6. @ Hannibal, postoji I cvece srpski prkos, prelepoga izgleda, raskosnih bona, sto je najvaznije toliko je mocni da izraste iz betona,neunistivo. Srpski prkos , kao osobina je velicanstveno.

  37
  1
 7. Lično mislim da vakcinom šire koronu i ubijaju ljude.

  56
  10

Оставите коментар