Предраг Кон: Само прошле године од ковида умрло 10.000 људи

Време је да се вакцинацијом заштитимо од ове пандемије. Нека срећа прати и вакцинисане и невакцинисане. Свако добро, нагласио др Кон

Предраг Кон (Фото: Танјуг)

Епидемиолог Предраг Кон истакао је да су “поједини академски грађани, па и професори Медицинског факултета великог угледа, суштински читав радни век посветили антивакцинализму, чекајући прилику да, по њиховом схватању, докажу како су вакцине непотребне”. Заборавите на заблуде ових људи, време је да се вакцинацијом заштитимо од ове пандемије, поручује Кон.

Предраг Кон у објави на Фејсбуку наводи да су раније “покушавали да смање обухват редовним вакцинама како би ‘доказали’ да на пример мале богиње нису значајна болест”, а да је у епидемији која је тако настала у Србији умрло 15 људи 2017/2018.

The Telegraph: У Британији умире на хиљаде људи више него обично… али не од ковида

“Данас знамо да је само у прошлој години умрло преко 10.000 људи због ковида-19, као да нажалост на хиљаде и хиљаде умире и ове године. Њихов одговор је да иначе људи умиру… Вероватно им није лако што се у свим деловима света непобитно кроз милијарде датих доза и детаљним праћењем ефективности вакцина потврђује одавно позната чињеница да не постоји други одговор на пандемију него масовна имунизација”, поручује Кон.

“Заборавите на заблуде ових људи. Време је да се вакцинацијом заштитимо од ове пандемије. Нека срећа прати и вакцинисане и невакцинисане. Свако добро”, нагласио је Кон.

Наслов и опрема: Стање ствари

(РТС, 25. 9. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , ,

3 replies

 1. ”Предраг Кон: Само прошле године од ковида умрло 10.000 људи”
  За колико њих је ураћена АУТОПСИЈА, једини начин да се 100%
  потврди узрок смрти.
  Ни једна једина!

  18
 2. За Пецу Кона знамо да булазни већ 15 година. Но, његово лупетање, без освртања на оно што је причао/читао/гледао колико јуче је, од почетног смехотреса, попримило облик шизофреније, која, као крајњи резултат, има повећање смртности становништва од свега осим ковида.
  Да је ова Конова слика од горе застарела и да би се морала ажурирати с носем од, брат-брату, метар и по, говори и податак са најмеродавнијег светског ковид бројача, а чији уређивачи су потврдили да се ослањају искључиво на званичне податке сваке државе:
  For the COVID-19 data, we collect data from official reports, directly from Government’s communication channels
  По тим, дакле званичним српским подацима, а како сам то већ навео мом старом тексту из јануара, (линк постављен под Несторовићевим потоњим чланком), у 2020. број умрлих ок ковида у Србији је 3.211. Укупан званичан број умрлих од ковида, у целокупном периоду откако је избила “пандемија”, 15. фебруар 2020 – 28. септембар 2021, износи 8.097.

  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/serbia/

  Идентичне податке нам даје и свезнајући, чика Билијев, Бинг бројач:

  https://bing.com/covid/local/serbia

  Како је Пинокион дошао до “ма дај да заокружимо на 10 хиљада, само у 2020-тој”, зна само он.
  Као што видимо, неко овде пресно и смртоносно лаже. Да ли је то Предраг Хајд из званичне статистике или је то Пеца Џекил са сточне пијаце, остаје да се њих два договоре, али то засигурно нису ови горенаведени бројачи, па, иако ми, моје дебело грешништво, ипак никад није дозвољавало да иком пожелим ишта лоше, овом расцепљеном злотвору желим да му обе половине, остатак бедних живота,
  проведу барем у истом страху у ком, има већ близу две године, својим гестаповским саопштењима држе васцелу слуђену Србију.

  18
 3. Ovo je politicka pandemija, jer ovo nema veze sa medicinom vec samo sa politikom.

Оставите коментар