Предраг Кон: Жигошу мог сина само зато што сам му отац

Није измишљотина, него та инсинуација је свињарија. То је права свињарија. Јер, жигосан је млад човек са 38 година потпуно без потребе, у успону своје радне каријере. Једноставно, немам речи, рекао др Кон

Предраг Кон (Фото: Танјуг)

Епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу са корона вирусом Предраг Кон назвао је „свињаријом“ писање медија о томе да је његов син добио посао у Ер Србији.

Како преноси НоваС, не зато што та информација није тачна, већ зато што је његов син на овај начин жигосан и то у успону радне каријере. А све због тога што му је отац Предраг Кон.

Данас је писао да у националној авио-компанији Ер Србија, упркос томе што је прошлу годину завршила у минусу већем од девет милијарди динара, плате запослених у менаџменту и даље износе неколико хиљада до чак неколико десетина хиљада евра. Такође,  Данас је навео да су син Предрага Кона и рођака министарке Дарије Кисић Тепавчевић добили посао у овој фирми усред пандемијске кризе.

Предраг Кон гостовао је данас на телевизији Пинк где је говорио о свом сину и његовом новом радном месту.

Данас: Сину Предрага Кона и рођацима Дарије Кисић високе позиције у Ер Србији

На питање новинарке да ли има потребу да демантује писање медија о запослењу његовог сина Кон је рекао:

„Не да демантујем, него да се извиним сину што му се отац зове Предраг Кон. Његова радна биографија апсолутно нема додирних тачака са мојом, нити је мој утицај имао икакве везе са његовом позицијом. Његова радна биографија је импресивна и он је као кадар тражен од Агенције за запошљавање кад је прелазио у Ер Србију. Пре тога је радио у реномираној фирми за ревизију Дилојт. Према томе изгледало је да је нашао највише што може. Тако је нађен. Прешао је шест циклуса тестирања и интервјуа, оно што би ми казали конкурсна документација потпуно постоји. Дакле, није измишљотина, него та инсинуација је свињарија. Немам бољи израз. То је права свињарија. Јер, жигосан је млад човек са 38 година потпуно без потребе, у успону своје радне каријере. Једноставно, немам речи.

На констатацију водитељке да га је то очигледно заболело, Кон је одговорио:

„Све се то ради да би ме заболело. Истина је најважнија. Никаквих додирних тачака нема и та представа тих силних лагања, како сам добио џип, како сам добио стан, све је то било према мени. Ово је сад мало другачије и потпуно разумем бес који се јавља код људи кад им се дотичу деца“.

Министарка Кисић је, пак, током дана за Нова.рс демантовала да је у рођачким везама са женом са којом дели исто презиме.

„Наведена дама није моја рођака“, кратко је за Нова.рс поручила Кисић.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 15. 9. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

10 replies

 1. Др потпуковник (у резерви) ће једног блиског дана да надрља, мање зато што се показао као дунстер, лажов и паничар – плус да се извади из фасцикле онај криминал с вакцинама из ваљда 2009. – него више стога што је одозго још и бахат и безобразан.

  26
 2. Тата/отац ПРЕДРАГ КОН СВИЊСКИ ЗАСВИЊИО /са/ СВИЊСКИМ
  ГРИПОМ, па ЗАСВИЊИО и каријеру свога сина СЛОБОДАНА КОНА!
  Народна изрека: “Очеви су јели кисело, а синовима трну зуби!“
  Предраг Кон са свињарлука свињским грипом прелази на
  “епидемилошку педофилију“ , бесомучно инсистирајући на вакцинацију
  деце, по сваку цену, премда се зна да се деца најмање разбољевају и
  са благом клиничком сликом се брзо опорављају.
  Овакав став Предрага Кона ће још више ЗАСВИЊИТИ каријеру свога
  сина СЛОБОДАНА КОНА, а он ће /Предраг Кон / и даље, због тога,
  кривити друге?!

  21
 3. „Ово је сад мало другачије и потпуно разумем бес који се јавља код људи кад им се дотичу деца.“

  Полако докторе, чему бес? Тек почео да назиреш а већ мислиш да потпуно разумеш?
  Дотакли ти дете у 38-мој? Сматрај се успешним заштитником потомка докторе!

  Ја знам барем 38 родитеља који муку муче да децу узраста 0 до 7 година спасу дотицања проузрокованог сподобама као и ти што си. Они су на првој линији фронта докторе а из твог Шваба шта ли стиже? Лаж и паника заударају на све стране? Ма свака част докторска, а официрска нарочито. Налазим да ти је једина олакшавајућа околност то што ниси мајка. Теби, Чадежу и Ани, за сада. Осталима јок.

  Кад смо код мајки: једна несрећна мати ме неки дан убеђује да сву децу треба тестирати. Кад питам зашто дирати децу, здраву поготово, она вели да и они без симптома преносе вирус. Кад питам одакле јој то сазнање одговара да је тако било у њеној породици. Поменута мати нема још ни 38 докторе, није дете криво.

  А замисли тек ово докторе: бебама гурају нафатиране дрвене штапиће у грло и ноздрве и налазе да су „позитивне“. Бебама, докторе?!? Позитивне?!? Можеш ли то да појмиш?!?

  Спрам тог злочина онај са ђацима и маскама АЛ’ САМО ДОК ГОВОРЕ делује гротескно!

  Слободно зато сматрај да још ништа ниси видео, докторе, само парче од коленице тек колико да наслутиш о коликој је „свињарији“ реч. Знам да посебно боли што ти је порука дошла одатле одакле је дошла али ту бес и галама не помажу. Тол’ко и сам знаш, таман кол’ко знаш ко си и одакле си и сам дошао.

  А није баш паметно ни вриштати због обичног буђења са одсеченом коЊском главом: могу деца да се полаше и да добију температуру а после шта следи – зна се. Зато ма-ску стави, ру-ке пери и ка средњим вратима пре-строј-се, ал’ полако и што тише докторе.

  Анђелима треба миран сан, макар и 38-мо годишњим.

  28
 4. Добро је да си му отац, па га само жигошу, дркону, да си му мајка, сигурно би га вакцинисали, дрконка…

  14
 5. Кад пишем дркон, увек ми нестане “ размак “ дугмета на тастатури, дакле техничка грешка, није намера, не требају звездице, уредништво…

  14
 6. Clan Kriznoga Staba ima vremena da ispreda price preko Medija, kuka , trazio simpatije. Dve Stvari ili Kriza be postoji I ne treba Krizni Stab ili ovaj zabusava I ne obavlja svoj posao.

  11
 7. И Кон и Вучић имају пунолетну одраслу децу која подлежу одговорностима одраслог човека. Свака истина о статусу, раду и понашању њихове деце не сме бити табу. Поготову се та истина не сме сматрати нападом на њих. Потпуно је нормално да свако ко је вршио кривична дела, ко се запослио мимо процедуре, ко не зна да ради свој посао, буде кажњен, смењен и да о томе треба да постоје јавне информације.
  Посебно је лицемерно да управо они који доносе одлуке из којих произилази малтретирање у угрожавање туђе (праве, мале) деце ламентирају над судбином своје одрасле деце. Ако нашој деци мисле да могу свакодневно да мере телесне параметре, да их по свом личном нахођењу боду и у њихова тела уносе нешто против чега су и деца и родитељи, онда могу и да забораве на мир у својим животима. Сваки секунд њихове власти и самовоље мора бити прожет свешћу да долази крај свему томе и ***** **** ***** **** ***. Све до чега су дошли пуком силом власти биће изгубљено у трену.
  Нормалан родитељ, чији син ради у некој доброј фирми се поноси успехом свог сина и његовом способношћу да заслужи такво место. Родитељ који зна да у запошљавању његовог сина нема трунке синовљевих заслуга, који зна да је то радно место потпуно непотребно и измишљено само за његовог сина, који зна да његов син никад није ни радио било где без протекције, значи само такав родитељ, реагује на ширење истине на начин на који реагује Кон. У друштву у коме је све девалвирано и у коме се све може купити, инсистирање на некој стручности, набрајањем позиција на којојима је неко био пре положаја на коме је тренутно је бесмислено и увредљиво за обичан свет коме све то није доступно, а који савршено добро зна како ствари функционишу.
  Да скратим. Због одбране своје деце од злотвора који би да зараде уништавајући њихову будућност, ***** ***** ***** ***** ***** **** ***** **** ***** **** ***** ***** ***** ***** **** ****

  17
 8. @Dear Saffron, надам се да се добро држите.

  Кризни штаб је епицентар кризе, Штаб за кризу му је право значење.

  14
 9. А жигошу ти сина?Па боли, је ли?А ти што све хоћеш да жигошеш ко да си из откровења дошао, то ти не смета?

 10. @ Ime I znacenje, to sam I miskila reci Ali ispade drukcije. Hvala na lepim zeljama, nekada odlicno, hrabro a nekada onako.

Оставите коментар