Александар Вучић: Ђукановић жели Црну Гору без Срба

Иза изјаве Мила Ђукановића лежи његова подсвест, који је увек је желео и све што је радио – радио је да постоји Црна Гора без Срба, рекао председник Србије

Александар Вучић (Фото: Танјуг/Јарослав Пап)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, реагујући на изјаву црногорског председника Мила Ђукановића да би Србија Косово без Албанаца и Црну Гору без Црногораца, да се иза те изјаве крије Ђукановићева подсвест, јер је он заправо тај који жели Црну Гору без Срба.

„Ја нити желим нити је могуће Косово без Албанаца, нити Црна Гора без оних који се изјашњавају Црногорци. То је немогуће и никада ми није био циљ”, категорично је изјавио Вучић у Краљеву, одговарајући на питања новинара.

Како каже, иза те изјаве лежи подсвест Мила Ђукановића, који жели, и додаје, увек је желео и све што је радио, радио је да постоји Црна Гора без Срба.

Мило Ђукановић: Црна Гора проживљава најагресивнији напад великосрпског национализма

„Ја желим Црну Гору у којој ће да живе Црногорци, Срби, Албанци, Бошњаци, и сви остали, само да сви имају право да буду оно што јесу. Само немојте да се служите триковима… Он жели да стварањем Црногорске православне цркве, покаже да тамо нема СПЦ… Управо сте аутопројекцијом показали да је то тако”, рекао је председник Србије, преноси Танјуг.

Подсетио је да на КиМ живи 93 одсто Албанаца, те поновио да не разуме како неко мисли да он жели да на Космету не буде те нације.

„Измишљате, да бисте сакрили праве намере према Србима у Црној Гори”, поручио је Вучић.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 12. 9. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Ти желиш Србију без Срба!!!!!

Оставите коментар