Стручни комитет за имунизацију: За трећу дозу препоручене све вакцине доступне у Србији

Грађанима ће бити доступне све вакцине и моћи ће да бирају трећу дозу, саопштено је из Владе Србије

Фото: Танјуг

Стручни комитет за имунизацију препоручио је све четири врсте вакцине као трећу дозу вакцинације против корона вируса, речено је Танјугу у Влади Србије.

Из Владе Србије је речено да је у вези са трећом дозом важно истаћи две ствари, а то је да ће грађанима бити доступне све вакцине и да ће грађани моћи да бирају вакцину.

Државни секретар у Министарству здравља и председник Националног координационог тима за имунизацију Мирсад Ђерлек рекао је да би трећа доза требало да буде примљена најмање шест месеци после друге.

Из Владе Србије је за Танјуг појашњено да ће грађанима бити доступне све четири врсте вакцина након што су поједини медији раније данас објавили да би најбоље било да људи приме РНК вакцину као трећу дозу имунизације.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 24. 7. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , ,

1 reply

  1. Стручни комитет састављен од „зналаца“ који не умеју и не знају како да излече једну обичну болест на коју се позивају, истовремено тврде да умеју и знају да спрече и предвиде ту исту болест. А да питају нас који их плаћамо да ли желимо или не желимо њихове услуге не пада им на памет. Због тога ће морати да кривично одговарају за све ово.

Оставите коментар