Небојша Медојевић: Са Титом, Голим отоком, Удбом и јамама не иде се у Европу

Дубоко поштујући антифашистичку борбу, од историјске важности је да освијетлимо злочиначку природу Титовог режима, истиче Медојевић

Небојша Медојевић (Фото: Борис Пејовић/Ројтерс)

Предсједник Покрета за промјене, један од лидера Демократског фронта и доскорашњи посланик у Скупштини Небојша Медојевић поручује да се са Титом, Удбом, јамама и Голим отоком не може у Европу и у будућност.

„Подржавати комунизам и Јосипа Броза данас 31 годину након распада и пропасти овог тоталитарног поретка, значи подржавати насиље, ликвидације без суда и суђења, Удбу и никад откривене и кажњене злочине против сопственог народа, само због идеологије и власти“, сматра он.

Медојевић истиче да је један од највећих зликоваца и злочинаца комунистичког режима Милован Ђилас касно спознао монструозну природу комунизма који је једноумље деценијама одржавао крвљу невиних људи, чији је гријех био само то што су другачије мислили и што нису прихватали комунистичке догме. Њемачки Билд тврди да је Броз 10. највећи масовни убица 20. вијека који је одговоран за смрт милион људи.

„Дубоко поштујући антифашистичку борбу 1941-1945 године и жртве партизана у борби против нациста и њихових савезника, за будућност наше земље и народа, од историјске важности је да освијетлимо злочиначку природу Титовог режима и злогласне УДБЕ, политички, правно и морално рехабилитујемо све његове жртве и у темеље будуће Црне Горе уградимо вриједности демократије, слободе, владавине права и људских права и слобода и да одбацимо идеологије које се залажу за злочине и ликвидације своје браће, кумова, комшија, само зато што мисле другачије“, прецизирао је он.

Медојевић оцјењује да са крвавим наслеђем злочиначког Титовог режима, нема помирења, демократије и стабилности.

„Јосип Броз је тоталитарни диктатор и злочинац који је убио милион људи без суда и кривице, само да би задржао своју власт. Ђукановић је истински припадник те идеологије и свако ко за себе жели да каже да је демократа и Европљанин, мора са гнушањем одбацити злочиначко наслеђе комунистичког режима“, поручује он.

„Са Титом, Удбом, јамама, Голим отоком се не може у Европу ни у будућност“, закључује Медојевић на свом Фејсбук профилу.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Небојше Медојевића)Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

3 replies

 1. jadni englezi i njemci………kuda da idu?

  6
  1
 2. Како се с тиме не иде у европу када је баш европа еталон за чињење геноцида, шампион геноцида, а тако је и настала. Право питање је шта ми тражимо међу њима дивљима?

  17
  1
 3. Србија и Црна Гора су једине земље у Европи које нису превазишле злочиначку идеологију и политику комунизма.

  2
  3

Оставите коментар