Александар Вучић: Небојша Стефановић остаје у странци и влади до скупштине СНС

Вучић истакао да су општински одбори рекли шта мисле, иако он мисли да они нису увек у праву, као што и он није увек у праву

Небојша Стефановић (Фото: Танјуг)

Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић изјавио је данас да су поједини људи из општинских одбора СНС на последњој седници ГО странке тражили смену Небојше Стефановића и у влади и његов одлазак из странке, али да је он био против тога и да ће тако остати до предстојеће скупштине странке.

Вучић је, одговарајући на питање новинара да прокоментарише то што је на седници ГО СНС оставку поднео Небојша Стефановић, што је супротно захтевима одбора СНС за смену Стефановића са министарске позиције и његово искључење из странке, рекао да је током изјашњавања одбора по том питању вођена оштра дискусија.

„То су тражили неки људи, а ја сам изашао са другачијим ставом. Ти људи су изнели своје мишљење и рекли да су против мог мишљења, али да имам њихово пуно поверење да наставим да водим странку до скупштине. Тако да сам купио време три месеца, па ћемо да видимо шта ће да буде све у септембру”, навео је Вучић, јавља Танјуг.

Александар Вучић и Небојша Стефановић (Извор: N1)

Истакао је да је важно да су општински одбори рекли шта мисле, иако он мисли да они нису увек у праву, као што и он није увек у праву.

„Ту смо да коригујемо, али унутрашњи дијалог постоји у највећој странци, за разлику од песница, међусобног оптуживања за силовања и најгоре проневере и других ствари у неким другим политичким партијама”, додао је Вучић.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 4. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар