Ана Брнабић: Нисам задовољна, нема повратка нормалном животу у јуну

Ако до средине јуна немамо више од 50 одсто пунолетних грађана вакцинисано, нећемо моћи да се отварамо за нормалан живот, рекла премијерка Србије

Ана Брнабић (Извор: N1)

БЕОГРАД – Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да није задовољна вакцинацијом младих у Србији и апеловала на њих да се вакцинишу.

Она је такође истакла и да, уколико до средине јуна не буде 50 одсто вакцинисаних пунолетних грађана, нећемо моћи да отварамо све за нормалан живот.

„Најискреније, нисам задовољна вакцинацијом младих. Морамо да будемо много одговорнији и да млади разумеју да имају много шта да изгубе, односно да имају шта да добију од тога колико се брзо вакцинишу“, рекла је Ана Брнабић одговарајући на питања новинара.

Што се брже буду вакцинисали, млади ће пре моћи да се врате својим нормалним обавезама, нормалном животу, дружењима, журкама, фестивалима“, рекла је Ана Брнабић.

„Још једна молба. Ако немамо до средине јуна више од 50 одсто пунолетних грађана вакцинисано, нећемо моћи да се отварамо за нормалан живот“, рекла је Брнабићева.

Опрема: Стање ствари

(Б92, 19. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Ajde? A da se otvoris ti malo?

Оставите коментар