Владимир Лепосавић: Нећу поднети оставку

Како год Скупштина одлучи ја ћу бити миран јер сам дао свој максимум, рекао министар правде, људских мањинских права у Влади Црне Горе

Владимир Лепосавић (Фото: Танјуг/АП)

Владимир Лепосавић, министар правде, људских мањинских права у Влади Црне Горе саопштио је вечерас да неће поднијети оставку бар не својом вољом, сачекаће одлуку Скупштине. Он је казао да ће радити исто као на почетку до краја мандата, гостујући у емисији „Слободна зона” на Првој Телевизији.

Лепосавић је рекао да је за њега није било промјена у раду у последњих мјесец и по дана од кад је покренуто питање његове смјене. Истакао је да ће Влада опстати, и његово разрјешење нити разрјешење било којег министра неће довести у питање њен опстанак.

„Ништа се није промјенило нити у мом раду нити током овог периода. Влада ће опстати и моје евентуално разрјешење неће довести у питању опстанак Владе, да ли ће она радити другачије видјеће се”, казао је он.

 

Казао је да министарство у последњих мјесец дана ради нормално, чак и интензивније и посвећеније него раније.

„Ми имамо много оног што је било планирано јер смо обећања дали грађанима. Добар дио посла смо завршили наше иницијативе иду на Владу, управо зато јер ми не лицитирамо. Како год скупштина одлучи ја ћу бити миран јер сам дао свој максимум, и резултати ће бити одлични. Сваког дана се ради редовно, са члановима Владе се комуницира нормално, да би се урадило што више”, казао је он, пренео је Спутњик.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик/Политика, 13. 5 .2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. Ovo je cojstvo.

Оставите коментар