Херцег Нови: На предизборном билборду исписан графит „Србе на врбе”

Билборд са ликом Стевана Катића уништен уз фашистичку поруку „Србе на врбе” у Херцег Новом

Фото: Пиксабеј

ХЕРЦЕГ НОВИ – Непознати починиоци уништили су билборд са ликом градоначелника Стевана Катића, уз фашистичку поруку „Србе на врбе”, саопштено је из коалиције „Ни лијево ни десно. Правац Нови!”. Из те коалиције поручују да је утисак горчи због чињенице да су шовинистичке поруке освануле у месту где је пре неколико дана активиста ДПС-а закључао волонтере Демократа који су реализовали кампању од врата до врата и психички и физички их малтретирао, о чему се води поступак.

О томе, кажу, нису желели да обавештавају јавност, управо да не би подизали тензије у друштву уморном од ненормалности, јавља Танјуг.

„Уништавање билборда са ликом Стевана Катића дело је истих оних који годинама кују планове за обрачун са Демократама – рукопис је јасан, а намера вишеструко осведочена: Шовинистичке и расистичке поруке својствене су само најрадикалнијим национал-шовинистичким структурама попут ДПС-а”, наводи се у саопштењу ове коалиције.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 5. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

2 replies

  1. Не вјерујем ја више “демократама” ништа… лије подмукле кују планове, праве стратегије и ништа честито у њима нема а то су доказали највећом бруком кад су признали KиМ, слали честитке шиптарима свакодневно на KиМ, прихватили да је у Сребреници „геноцид био“ … они су доказали колико кошта продаја душе, части, чојства… “демократе” су спремне на све зарад власти , они су нови ДПС , Kривокућа и Бечко покупили су све тактике, несојства… Демократе и Kривокућа јесу нови ДПС који се одрекао ријечи СРБИН, СРБСТВО, јер никад нијесу споменули положај СРБА у ЦГ и да јасно кажу СРБИ то и то… а знају причати о положају; бошњака, хрвата, албанаца… није им тешко да изговоре – бошњак-хрват-албанац… али ако треба изговорити СРБИН-СРБKИЊА, е онда застану и не превале то преко уста осим у негативном контексту кад кажу; постоје ЕКСТРЕМИ са једне стране мислећи на “комите” и кажу, постоје ЕКСТРЕМИ и са друге стране, мислећи на СРБЕ – е то вам је њихова политика. Све гласове које су узели узели су од СРБА ( глупих и аветних СРБА) а никада се није виђела тробојка на њиховим скуповима и никада ријеч СРБИН није изговорена. Стално нешто муте: ево данас померише у Никшићу избор председника општине из ДФа, чекају исход у Херцег Новом па да виде како могу уцјењивати… “демократама” више ништа не треба вјеровати јер су показали за мјесец-два дана сву своју ПОДМУKЛОСТ! Тако и ово су сами себи, уз асистенцију ANB, ижврљали билборд/плакат.

    4
    1

Оставите коментар