Драгослав Пакић: Радо Србин иде у покојнике

Срби никако да нешто науче од просвећене Европе, или бар од најближих суседа. Уместо да масовно убијају, они одабрали да масовно умиру само да би зезнули мртвозорнике

Фото; М. Спасојевић

Дојче веле нам са гнушањем јавља како Срби не броје корона мртве, него само вакцине са нагласком на руске и кинеске. Заборављају Срби, жале се Deutsche Welle uber Alles потпомогнути са America First, да је за њих вест о мртвим Србима много важније и донекле веселија него тамо неки успех тамо неких вакцина.

Са њима се слажу доктори синдикалци, доктори антиваксери, новинари независни, сценаристи кооперативни и сведок из народа, извесни Мирза, Немац из Старе Рашке и Новог Пазара, као и многи други сународници прекобројних мртвих Срба које нико не броји.

Ана Брнабић и Златибор Лончар у Новом Пазару (Фото: Слободан Миљевић/Нови Пазар)

Дојче велепоседници права на апсолутну истину сматрају да су вести из Србије на ову тему, као и на сваку другу и сада као и увек, апсолутно фалш новости због чега се у наслове њихових новинских коментара увек стави опомена „Смрт фалшизму, слобода штампи“! Да се види са киме читаоци имају посла.

На тему сакривених мртвих Срба и њихових Светлих гробова чак је снимљен и документарни филм „Вакцине за све…“као одговор на пропагандни и уметнички потпуно промашени , срећом ненаграђени филм „Дара из Јасеновца“ који би, по њиховом тумачењу, имао далеко већи успех да се приказивао под уметничким именом „Јасеновац за све….“

Документарац се приказује на француско-немачкој телевизији „Arte“ на немачком језику са француским нагласком и обрнуто. Енглеза, као што се види нема. Они се чувају за Русе. И обрнуто.

У потпису филма се појављује познати лик Еберхард Риле и чувена Наталија Милетић, којој из милоште тепају Наташа, а неупућени додају и Кандић.

У Србији је, по извештају са терена, све бајато и заудара на пропаганду, само су гробови свежи. Они сведоче о драми о којој се приватно шапатом прича, а јавно гласно ћути.

У филму се признаје да у Србији ипак има вакцина, али нема људи. Или су се негде посакривали, или су сви помрли а одговорни о томе ћуте.

Фото: Танјуг

ТВ екипа је обишла чак и село Раденковац код Сокобање где су се сви старији подвргли цепиву само ћерка неће. Каже да су јој рекли како ће је вакцина учинити неплодном и да је за рађање деце потребна нека друга врста цепива. Као илустрација, занатски веома вешто изрежираног филмског документарног казивања, у мизансцену основног кадра приказане су три Палме како се њишу на обали мора код Јагодине.

Новинарка Петрушић, без родбинских веза са карикатуристом Петричићем, саопштава карикатуралне, пардон, карактеристичне статистичке податке по којима се на локалном нивоу у самом старту изгуби шездесет посто умрлих да би их потом институт Батут (корен речи – батина) умањио за даљих двадесет посто што испада, рачуна новинарка, да је бројка умрлих смањена за читавих осамдесет посто што чини да је права бројка већа цирка два и по до три пута него што се званично саопштава. Свако ко зна само четири основне рачунске радње лако може израчунати да се у Србији умире по веома компликованој рачуници новинарке, односно, на велико само да не би имао ко да гласа за противничку страну која и даље не умире.

У сваком случају, све доступне цифре показују да је крајњи резултат, бар у овом тренутку, три нула за Немце, шест нула за Европу и нерешено, или ником ништа, на домаћем терену.

Драгослав Пакић (Фото: Јутјуб/Снимак екрана)

Срби никако да нешто науче од просвећене Европе, или бар од најближих суседа. Уместо да масовно убијају, они одабрали да масовно умиру само да би зезнули мртвозорнике.

Покоји Србин и преживи, али се управо због тога одмах убраја у покојне.

Зато се и каже: Радо Србин иде у покојнике!Categories: Сатиристика

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Велика благодарност Драгославу Пакићу.

Оставите коментар