Мића Јовановић демантовао себе и понудио Палми да буде сведок одбране

Мића Јовановић се демантовао поводом изјаве о Палми, тако што је изјавио да је био изнервиран и да је рекао све те ствари у афекту

Мића Јовановић (Фото: Принтскрин/Пинк)

Мића Јовановић повукао је у емисији Хит твит наводе да је присуствовао прославама Драгана Марковића Палме на којима су подвођене девојке.

Јовановић је рекао да може да буде сведок одбране Палми и објаснио да је ранију изјаву за портал Нова.рс дао зато што је био љут на Марковића јер га је он на једној прослави замолио да се помери и да седне даље да би ту сео Борис Тадић тадашњи председник Србије односно Тадићев протокол је тражио да не седи уз власника Мегатренда.

Мића Јовановић се извинио Марковићу, рекавши притом да је приликом давања своје претходне медијске изјаве био „изнервиран“, односно да је због тога рекао неке ствари у афекту.

Јовановић је рекао да је са Марковићем имао сукоб „чисто пословне природе“ и да га „сматра пријатељем без обзира на све“.

„Журке су биле потпуно исте као оне које сам сваког четвртка организовао на Мегатренду, без икакве ласцивности… Јесте била претерана реакција, али сам у међувремену размислио. Мало нервозе, мало универзитет не функционише“, казао је Јовановић.

Такође је навео да је више пута био у Јагодини на прославама, да су њима присуствовале девојке и службенице из тог града, али да тада „ничег ласцивног није било“.

Такође је навео да му смета што га поједини медији својим писање „сврставају“ уз ССП.

„Драган Ђилас је мој највећи непријатељ, одговоран за кампању из 2014. године о ‘мегатрендизацији’. Лично не познајем Маринику Тепић“, рекао је Јовановић.

Шта је Мића Јовановић вечерас демантовао

Подсетимо Мића Јовановић изјавио је за Нова.рс да је присуствовао сцени када је лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио девојке између 18 и 20 година државним и општинским функционерима из редова СПС и Јединствене Србије.

Јовановић је рекао да ће, уколико буде постојала потреба, уступити јавности фотографије са једне од прослава Драгана Марковића Палме, као и списак људи који су се на тим догађајима појављивали.

„Ја сам током 2012. године, испред СПС учествовао у изборној кампањи. Био сам на конвенцијама све од Суботице до Сурдулице“, рекао и додао да је својевремено присуствовао једној Марковићевој прослави која се догодила око 2010. године.

Мића Јовановић; Драган Марковић Палма (Фото: Горан Срданов/Драган Мујан/Нова.рс)

„За једним столом су седели представници власти, махом људи из СПС-а и Јединствене Србије, док су се за другим столом налазиле неке девојке. Оне су, наводно, биле чланице омладине Јединствене Србије по које је Палма послао аутобус у Ниш и биле су старости између 18 и 20 година“, рекао је Јовановић.

Додао је да је Марковић „прстом упирао у девојку која би требало да дође“ а онда би кад она приђе, „исто тако прстом показао до ког функционера би требало да седне“. „Да би прича била комплетна, дужан сам и да кажем шта се догађало и након тог Палминог ‘упаривања’ девојака са функционерима. Он је имао собе на спрату те кафане, која се налази у Зоолошком врту у Јагодини и многи су тако ‘упарени’ одлазили у те просторије“, рекао је он. Како је навео, постоје индиције, односно сумње да је све што се дешавало у тим собама снимљено и додао да је то тешко доказивао, али да он претпоставља да су постојале скривене камере.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 25. 4. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар