Александар Вучић: Весићев потез није био одговоран – али ко је од нас безгрешан?

Не мислим да је то нешто за стрељање, али да је било посебно одговорно – није, рекао председник Србије о учешћу Горана Весића на корона забави са фудбалерима и руководством Црвене звезде

Извор: Снимак екрана

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да учешће заменика градоначелника Београда Горана Весића на корона забави са фудбалерима и руководством Црвене звезде није био одговоран потез али да „нико није безгрешан“.

„Поступак није био одговоран. Али питање је да ли је свако од нас био одговаран у ових 380 дана… Некада људе повуче и страст, навијачка или нека друга, али нико од нас није безгрешан… Не мислим да је то нешто за стрељање, али да је било посебно одговорно – није“, рекао је Вучић.

Он је рекао да се није нарочито упознао са тим случајем али да му је драго што је Весић упутио извињење.

Вучић је рекао да му се чини да у јавности често има доста лицемерја када се оцењује да ли се неко придржавао противпандемијских мера.

„Имате ове људе који су играли коло око споменика. Ту се подигла хајка каква се дуго није видела. А јуче смо имали скуп који је био троструко већи, али нико ништа није рекао. То је био добар скуп – зато што је био против Владе и председника. Е ту онда нема короне“, рекао је Вучић.

Наслов, скраћивање и опрема: Стање ствари

(Бета/N1, 9. 4. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

 1. Кад је овде објављен чланак у којем су Шибовим устима пренета еU & НАТО гледишта на алтрузиам коментар сам завршио мал’ не пре него што сам га и започео. Обвила ме црна слутња да ће се овдашња колонијална управа понети у правом смислу те речи и огољено стати у заштиту окупатора.

  Рекох себи „Језик прегризо!“ и после пар речи чвакнух да предам коментар.

  Нисам ипак могао ни да слутим да ће се, уз мало шеретлука али скоро идентичном суштином, стати и у одбрану Весићевог комуналног несташлука.

  Сва тројица обављају дате им задатке али изгледа да нешто ипак није штимало па и четврти, врховник каубојски, Годфри, мораде да се прикључи.

  Ко ће њега да … ма неће ваљда опет … језик прегризо!

  Праштајте сви, и уредништво и читаоци, два угриза – три парчета, читаћете исти овај коментар на још два места али морам на нешто унапред да вас упозорим: за сада.

  Британска дипломатија тренутно је заузета распиривањем културне сурадње по Србији, становитом изложбом о сопственој улози у Југославији у Другом светском рату. А и смртни случај их је стрефио.

  Ако би се и они којим случајем прикључили … па се и ту понови … е сад стварно: ЈЕЗИК ПРЕГР…

Оставите коментар