САД: Прети уништавање још 62 милиона доза вакцина Џонсон и Џонсон

Фабрика, која прави вакцине, али их не пакује у бочице, до сада је произвела најмање 150 милиона доза Џонсон и Џонсон вакцина

Фото: Бета/АП

Још 62 милиона доза вакцине Џонсон и Џонсон је у опасности, након што је пропало 15 милиона доза у фабрици у Балтимору где су направљене. Уколико се испостави да су контаминиране, мораће да се униште.

У фебруару су радници у Емерџент бајосолушнс, компанији која је позната по производњи вакцина против антракса, ненамерно контаминирали 15 милиона доза Џонсон и Џонсон вакцина помешавши их са Астра Зенеком чиме су потпуно уништили цео контигент, пренео је Бизнис инсајдер писање Њујорк тајмса.

У међувремену, произведено је још 62 милиона доза Џонсон и Џонсон вакцине, али оне још нису проверене, па постоји могућност да су контаминиране, додаје се у тексту Тајмса.

Фабрика, која прави вакцине, али их не пакује у бочице, до сада је произвела најмање 150 милиона доза Џонсон и Џонсон вакцина.

Део наслова и опрема: Стање ствари

(Спутњик, 7. 4. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Ево те вакцине код нас у кратком року,бесплатно вакцинишемо све у региону.

  2. Ех, какав малер, да није организационих и техничких проблема, западни партнери би за који месец победили у рату с невидљивим непријатељем. Овако се криза и закључавање, у културном свету, продужава.
    Источни пријатељи су се први разболели, локдауновали, измислили вакцине, вакцинисали се, колико је било потребно за добијање бонуса, и прешли на следећи ново. Браћа несврстани немају пара за вакцине и морају да тапкају у месту, на почетном нивоу игрице. А ми? Па, ми смо део света, европска држава, морамо да се уклапамо у високо друштво, асоцијација и придруживање немају алтернативу.

Оставите коментар