Нова С: Водитељ „Менталног разгибавања“ дао отказ уживо – због изјава о вакцинацији

Разлог за овакав поступак Дарка Митровића је саопштење којим се његова матична кућа ограђује од Митровићевих изјава о вакцинацији

Водитељ Дарко Митровић (Фото: Снимак екрана Нова С/Мондо)

Водитељ Дарко Митровић јутрос је уживо у програму док је ишла његова емисија „Разгибавање“ на телевизији Нова С дао отказ!

Разлог за овакав поступак је саопштење којим се његова матична кућа ограђује од Митровићевих изјава о вакцинацији изречених у „Разгибавању“, односно његов покушај да разговара с уредништвом након њиховог поступка, који није уродио плодом.

Митровић је у јутрашњем „Разгибавању“ прочитао саопштење компаније поводом његових изјава о вакцинацији у програму и рекао:

„Вакцинација није обавезна, када буде, она ћу апсолутно ућутати и ниједну реч нећу више рећи, али пре тога ћу нешто да вам кажем – ви са Нове С и Јунајтед медије радите шта хоћете. Ја сам, директорка покушао да вас јуче добијем, да видим шта је проблем, шта сам то рекао, да не дође до овога, али пошто ову ТВ уређују Бранкица Станковић, Антонела Риха, Иван Ивановић и остали, ја вам сад дајем отказ, довиђења и пријатно”.

Митровић је потом бацио бубицу устао и изашао из студија.

Убрзо након овог поступка су се усијале друштвене мреже, а Интернетом се шерује коментари да је  „антиваксер дао отказ“.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Мондо, 31. 3. 2021)

Прочитајте још



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , , ,

3 replies

  1. Bravo majstore! Dobrodosao na pravu stranu.

    21
    1
  2. Ovo može da uradi samo slobodan čovek. Nadam se da će mnogi poći za tvojim primerom.

    22
    1
  3. Не пада снијег да покрије бријег, него да свака звјерка покаже свој траг!

    Кад год су суштинске ствари у питању, власт и тзв. опозиција оличена у другосрбијанској “елити”, некако увијек дођу до консензуса. Чисто да се напомене, ако је неко имао и мало сумње да раде на истом пројекту.

    7
    1

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading