БРНАБИЋ ИСКУСНО: Албанске стјуардесе десет пута лепше од српских!

Није било никакве политике у том позиву да албанске стјуардесе дођу, нити је било икакве политике у њиховом доласку. Изабрали смо их за вакцинисање јер су прелепе, ексклузивно за „С*ање ствари“ открива премијерка 

Албанске стјуардесе на вакцинацији у Београду (Фото: Бета/Емил Ваш)

Београд, 29. 3. 2021. (С*ање ствари) – Премијерка Србије Ана Брнабић није одолела да поред приче о корона вирусу, региону и миру у свету – не каже коју реч о многобројним присталицама вакциналног туризма који су ових дана нахрлили у Београд по своје парче „боље корона будућности“, а посебно се осврнула на лепотице у униформама албанске авио компаније.

„Није било никакве политике у том позиву да албанске стјуардесе дођу, нити је било икакве политике у њиховом доласку. Изабрали смо их за вакцинисање јер су прелепе, а верујем да су и оне код нас дошле због истих разлога“, загонетно се насмешила једна од најлепших премијерки на свету.

Горан Весић као лични изасланик Ане Брнабић са стјуардесама (Извор: ФБ Горана Весића)

На питање да ли су јој албанске стјуардесе привлачније него српске, Брнабић је рекла да у начелу не жели то да коментарише али да не може да не примети оно што се „види из авиона“ да су дотичне Албанке немерљиво и лепше и височије него стјуардесе Српкиње.

(С*ање ствари)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Ожењена, као момак живи.

Оставите коментар