Небојша Бабовић: Браво за Раскринкавање или Ватромет на годишњицу НАТО бомбардовања – „спортска манифестација“

Релативизација комитско ДПС инцидената уопште не помаже да дође до било каквог смиривања тензија

Фото: ИН4С

Раскринкавање, пројекат ЦДТ је на основу прегледа снимка утврдио да је комитски ватромет у Мојковцу, организован на годишњицу почетка НАТО бомбардовања, у ствари спортска манифестација.

Нажалост, овај портал има ексклузиву па ради за Фејсбук, тако да је свако ко је подијелио овај снимак добио упозорење да се ради о лажној вијести. Тј, истраживач ЦДТ је на основу прегледа снимка утврдио да је ватромет организован у „част ватерполиста и рукометашица“ и њиховог одласка у Токио.

„Нeзависном истражитељу“ није било ни најмања сумњиво што су се ватерполисти на Олимпијаду пласирали прије мјесеце дана, а рукометашице три дана прије спорног ватромета.

ЦДТ Шерлоку Холмсу није ни најмању сумњу изазвало што је ватромет организован на дан када се већина грађана ове земље с тугом присјећа почетка агресије, нити му је пало на памет да би могло да се ради, ако не слављу због НАТО бомбардовања, оно смишљеној провокацији комитско ДПС покрета.

Само пет дана прије у Беранама је организована мини колона са заставама, а један од организатора ми је написао да се ради о подршци рукометашицама. Подршка рукометашицама иако је догађај најављен позивом да се грађани возе под заставама због здравственог геноцида и нарастајућег фашизма над Црногорцима.

Ова релативизација комитско ДПС инцидената, укључујући и причу да су бјелопољски хулигани само празноглава емотивна дјеца, уопште не помаже да дође до било каквог смиривања тензија, напротив долази до охрабривања. Како Еде и Нере, тако и цетињских хулигана којима се данас сви извињавају јер они урличу новокомпоноване комитске пјесме под лажним комитским заставама.

И умјесто да Дарвин Мурић, по мом сјећању бивши новинар, укаже да се ради о још једном покушају политизације разних догађаја, он и ЦДТ Милице Ковачевић и мимера Копривице стају отворену на страну ДПС и дају им за право да настављају своје зомби манифестације, дајући им чак и преко Фејсбука оцјену да раде праву ствар.

Снимак екрана: ИН4С

Односно свима нама који указујемо да је непримјерено 24. марта организовати славља, стављају етикету ширилаца лажних вијести.

Наравно, није им пало на памет да се баве лажним снимцима како Садиковић отима заставу или да кажу да Здравко није дошао Мајбахом на Цетиње или било шта што дневно објаве Актуелна, ЦДМ и сличан медијски отпад.

Поштовани чланови Владе и владајућих странака, кад већ имате одличне контакте са „нашим међународним партнерима“, искористите тај утицај и зауставите ове хушкаче који и вас добро зајебавају.

Опрема: Стање ствари

(ИН4С, 26. 3. 2021)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар