Владимир Вулетић поднео кривичне пријаве против Александра Вучића и Александра Вулина

Бивши функционер црно-белих саслушан у Служби за борбу против организованог криминала и насмејан напустио просторије у Макишу

Владимир Вулетић (Фото: Немања Јовановић/Nova.rs)

Владимир Вулетић је после саслушања у СБПОК и прихватања да оде на полиграфско саслушање, отишао у Прво основно јавно тужилаштво како би предао кривичне пријаве.

Вулетић је дан раније најавио овај потез, објаснио је и због чега је преломио да то уради самоиницијативно, али је у међувремену приведен рано ујутру и нешто након поднева напустио је просторије СБПОК.

Бивши функционер црно-белих саслушан је у Служби за борбу против организованог криминала и насмејан је напустио просторије у Макишу.

Владимира Вулетића пресрела полиција пре „предаје” тужилаштву

Како је навео, на терет му се стављају три дела – изнуда, отмица и прање новца, а пристао је и на полиграфско испитивање.

После свега запутио се у Прво основно јавно тужилаштво у Београду како би предао кривичне пријаве против председника државе Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра Вулина.

Како је претходно најавио, његов адвокат поднеће кривичну пријаву против НН лица из МУП, кабинета председника Србије, премијерке и одговорних НН лица из медија због достављања, односно објављивања података са ознаком “строго поверљиво”.

Наслов и опрема: Стање ствари

(N1, 10. 3. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар