Јапан тражи од Кине да престане сa узимањем аналног бриса његовим држављанима

Неколико Јапанаца јавило се нашој амбасади у Кини да су им узели анални брис, што им је причинило психолошку бол, изјавио генерални секретар јапанске Владе

Извор: Снимак екрана

(Summit News, 1. 3. 2021)

Токио је затражио од Пекинга да престане с праксом узимања аналног бриса његовим држављанима пошто су се грађани жалили да им поступак причињава „психолошку бол“.

„Неколико Јапанаца јавило се нашој амбасади у Кини да су им узели анални брис, што им је причинило психолошку бол“, изјавио је генерални секретар Владе Кацунобу Като.

Кина је у јануару увела узимање аналног бриса у неколико градова, тврдећи да се тако дјелотворније и тачније открива ковид-19.

Прошле седмице Кина је демантовала да је присилила америчке дипломате да се подвргну поступку узимања аналног бриса. Представник за штампу кинеског Министарства спољних послова Жао Лиђијан изјавио је да „Кина никад није тражила од америчког дипломатског особља у Кини да се подвргне узимању аналног бриса“.

Пекинг: Тест на корону узимањем аналног бриса поузданији

Радници су, међутим, изјавили америчком Министарству спољних послова да су били подвргнути овом тесту, који се састоји у увлачењу памучног бриса дужине 3-5 сантиметара у анус и његовом њежном обртању ради узимања узорка.

Велики дио драконских мјера у Кини поводом короне, укључујући затварање људи у куће, дочекано је с одобравањем од стране западних медија.

С енглеског посрбило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

Оставите коментар