ВУЧИЋ НАЈХРАБРИЈЕ: Вакцинисаћу се кинеском вакцином на свој рођендан!

Не одбацује се могућност да се најхрабрији председник на свету вакцинише са све четири вакцине: прво кинеском, па руском, затим немачко-америчком и на крају енглеском, преноси „С*ање ствари“

Извор: Mondo/Goran Sivački/Guliver/Getty Images Plus/Istock/Moussa81

Пекинг/Београд, 26. 2. 2021. (С*ање ствари) – Поводом сензационалне вести да ће кинески председник Си Ђинпинг Србији испоручити још пола милиона вакцина, и то на рођендан Великог Вође, Александар Вучић је одлучио, као најхрабрији председник на свету, да се тог дана и вакцинише, баш том кинеском вакцином!

Извори из врха СНС-а кажу да је остало мало времена да рођендана Највећег сина нашег народа (5. март – примедба С*ања ствари) да би се тај Дан прогласио као државни и верски празник, али (цитирамо) „можемо да организујемо слет и да на крају Председник, уместо примања штафете, прими вакцину, и то кинеску“! Мото слета и целе манифестације, незванично сазнајемо, биће: ДА ЈЕ ВАКЦИНА ЛОША, НЕ БИ СЕ ЗВАЛА КИНЕСКА!

Добро обавештени извори блиски председнику Вучићу кажу да би вакцинисањем (само) кинеском вакцином могао да изазове поремећај геополитичке равнотеже, па нико не одбацује могућност да се Супермен из Фекетића и Аквамен из Лучана вакцинише са све четири вакцине: прво кинеском, па руском, затим немачко-америчком (Бионтек-Фајзер) и на крају енглеском (Оксфорд/Астра Зенека). „Надам се да неће измислити још неку вакцину у међувремену, док све то не попримам“, наводно је завапио Председник Вучић.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар