„Дару” гледало 2,6 милиона грађана, филм се појавио на Јутјубу

Премијера филма „Дара из Јасеновца” одржана 25. новембра прошле године у Грачаници, а у биоскопима широм земље почеће да се приказује 22. априла, на Дан пробоја Јасеновца

Кадар из филма „Дара из Јасеновца”

Светску телевизијску премијеру филма „Дара из Јасеновца” пратило је 2.650.000 гледалаца, саопштио је РТС. Током емитовања филма, РТС је у суботу увече била најгледанија од свих телевизија у земљи, а остварен је удео гледаности од 50,3 одсто.

На Јутјубу данас је постављен цео филм „Дара из Јасеновца”, чија је телевизијска премијера била синоћ на РТС и РТРС, иако су кабловски оператери блокирали одложено гледање и снимање филма.

Филм до сада има више од 25.500 прегледа. Премијера филма одржана је 25. новембра прошле године у Грачаници, а у биоскопима широм земље почеће да се приказује 22. априла, на Дан пробоја Јасеновца.

Дуго очекивани филма „Дара из Јасеновца”, редитеља Предрага Гаге Антонијевића и сценаристе Наташе Дракулић, који говори о страдању Срба, Рома и Јевреја у усташком логору Јасеновац, изазвао је велику пажњу и емотивне реакције гледалаца на друштвеним мрежама, преноси Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 21. 2. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар