Александар Вучић: Оно шта раде мом Данилу ничије дете у Србији није доживело

Родитељ сам који је највише лажи о својој деци истрпео, али то шта су и шта раде мом Данилу, ничије дете у Србији није доживело, пожалио се председник Србије

Данило и Александар Вучић (Фото: Инстаграм налог БудућностСрбијеАВ)

Председник Србије Александар Вучић објавио је вечерас на Инстаграм налогу фотографију са својим старијим сином Данилом, наводећи да вече проводи са њим.

„Родитељ сам који је највише лажи о својој деци истрпео, али то шта су и шта раде мом Данилу, ничије дете у Србији није доживело. Наша заједничка порука је да ћемо их радом и поштењем, а не лажима и увредама све победити. Предаја није опција!“, написао је Вучић у опису фотографије.

Подсетимо, 10. фебруара МУП је саопштио да је ухапшен мушкарац због сумње да је угрозио безбедност Вучића и његовог сина Данила.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 12. 2. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

1 reply

  1. Твоје дете је пунолетни грађанин. Или сматраш да је твоје дете ометено у развоју, па да му треба посебна заштита и ослобађање од поштовања закона? Твоје дете је било у сталном контакту са лицима ухапшеним због монструозних злочина и као такво има да буде део истраге. Да би се знало шта је лаж, мора се утврдити истина, најбољи студенту права.
    Све о теби се зна, све о твом сину, кумовима, члановима твоје партије. Твоја судбина је у рукама твојих послодаваца. Они нису сисали весла, па да им ти објашњаваш своје трауме због блаћења твог сина. Они нису сендвичари са твојих митинга. Твоји клановски обрачуни су превазишли правила подземља. Септичка јама се излила. Препунио си је и све је постало очигледно. Пре тога дуго је смрдела.
    Буди мушко, стани испред сина, признај своју кривицу и покушај да га спасиш. Твоја каријера вашарског шибицара је завршена, немаш чему да се надаш. Уради једном нешто за корист својих ближњих. На Србију никад ниси ни мислио, нити било ко то од тебе очекује.
    Веруј, нико о теби и твојој судбини у Србији и не размишља. Људи мисле о упропашћеној будућности своје деце. Буди једном к’о Срби, па помисли на свог сина коме си лично уништио живот.

    19

Оставите коментар