Умировљени еп. Атанасије потписао Отворено писмо САНУ са захтевом да Владимир Костић поднесе оставку

Поред владике Атанасија (Јевтића) „Отворено писмо САНУ“ потписало још 13 интелектуалаца и јавних делатника

Умировљени владика Атанасије (Фото: Митрополија црногорско-приморска)

Имајући у виду огроман углед и допринос владике Атанасија (Јевтића), како духовној обнови српског народа тако и истраживачком раду и разматрању бројних друштвених питања, умировљени епископ херцеговачки од данас ће бити и првопотписани овог документа.

Међу новим потписницима су и Марина Рајевић Савић и Дуле Савић, затим Феђа Димовић из „Београдског синдиката“, песник Благоје Баковић, режисер Василије Никитовић, те Јована и Дејан Баљошевић из Ораховца.

Отворено писмо САНУ

Са новопотписанима, списак оних који захтевају оставку председника САНУ Владимира Костића прешао је сто интелектуалаца и јавних делатника, а можете га видети ОВДЕ.Categories: Моба

Tags: , , ,

2 replies

  1. Председник САНУ (Академије Наука и Уметности у Србији) академик проф. др Владимир Костић – „у истраживањима је оријентисан на проучавање дегенеративних процеса код можданих ћелија, као код Паркинсонове, Алцхајмерове и Хантингтонове болести.“

  2. Ово су све пристојни и фини људи, ја нисам баш такав. Зато, тражим од ове државе да Костића избаци из САНУ и да му укине сва примања, јер његову плату сада обезбеђују порески обвезници па тако и ја и сви остали читаоци овог сајта.

    15
    1

Оставите коментар