Црна Гора: Брано Мићуновић пуштен на слободу

Из Управе полиције саопштено је да се свој тројици на терет ставља да су починили кривично дјело – недозвољено држање оружја и експлозивних материја

Брано Мићуновић (Фото: Зоран Ђурић/Вијести)

Никшићанин Бранислав Брано Мићуновић и његови пријатељи Сава Вујовић и Срђан Мићуновић пуштени су да се бране са слободе.

То је „Вијестима“ потврдио њихов правни заступник, адвокат Данило Мићовић.

Њих тројица приведени су 6. јануара у Будви, након што су у њиховом возилу службеници Управе полиције пронашли два пиштоља.

Црна Гора: Приведен Брано Мићуновић

Из Управе полиције саопштено је да се свој тројици на терет ставља да су починили кривично дјело – недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Возилом је, како наводе из полиције, управљао Бранислав Мићуновић, а у аутомобилу су пронађена два пиштоља са муницијом.

„Од стране надлежног тужилаштва саслушана су и друга лица као свједоци, након чега су по налогу Основног државног тужилаштва у Котору осумњичени Б.М., С.В. и С.М. пуштени да се бране са слободе“, саопштено је из полиције.

Према незваничним информацијама, Вујовић и Срђан Мићуновић током саслушања саопштили су да оружје припада њима, а Мићовић је потенцирао да пиштољи немају никакве везе са Браниславом Мићуновићем.

Опрема: Стање ствари

(Вијести, 8. 1. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. адвокат Данило Мићовић – Јоаникијев рођак, и то веома близак, не неки даљни

Оставите коментар