ВУЧИЋ МОНАШКИ: Ако ми се свиди, остајем заувек у Хиландару!

Ја иначе живим аскетски, монашки, испоснички – никакав ми проблем не би био ни да се замонашим“, рекао Председник ексклузивно за „С*ање ствари“

Будући монах и евентуални патријарх (Фото: Танјуг)

Београд/Хиландар, 6. 1. 2020. (С*ање ствари) – Све светске агенције су са ознаком ХИТНО јавиле да председник Србије Александар Вучић одлази на Бадњи дан на Свету Гору и да су велике шансе да остане у Хиландару! „Ја иначе живим аскетски, монашки, испоснички – никакав ми проблем не би био ни да се замонашим“, рекао је Председник.

Према нашим информацијама, Вучић ће присуствовати вечери на Бадње вече, а у два ујутру и свечаној служби. Такође, планирано је да буде присутан и на Божићној литургији и да се поклони свим светињама чувене хиландарске ризнице, попут Богородице Тројеручице и Богородице Млекопитатељнице. Ако му се све то допадне, примиће монашки постриг и своје грехе окајавати у Српској царској лаври Хиландару.

Предвиђен је и разговор са игуманом царске лавре Методијем који ће га упознати са животом монаха, као и са могућностима напретка у служби – то јесте колико би Вучићу требало да од простог монаха напредује до патријарха.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

3 replies

 1. Ne budite Vučićevi botovi. On je ****** ***** bolesnik i populista.

  13
  3
 2. Баш је монашки кад се без престанка хвалиш. И баш је у духу Православља кад си окружен содомистима. И разноврсне манифестација скромности, смирења или трпљивости красе овог аскету.
  Али руку на срце драго ми је да један председник Србије проведе Божић на Хиландару.

  10
  2
 3. Ova poseta ima samo jednu temu. “Biranje” novog Patrijarha. Treba da prenese naredjenje (zelje) velikog demona Vatikanskog i Berlina.

  16
  3

Оставите коментар