Факти: У Америци се појавио „Транс Санта“ – трансродни Деда Мраз

„Транс Сантa“ је измислила позната америчка глумица и манекен Индиа Мур, која се идентификује као „трансродна небинарна“ и користи родно неутралне заменице „они/они“

Индиа Мур (Фото: Факти)

ЛГБТ активисти у Сједињеним Државама последњих дана пробијају нове ‘звучне зидове’ у својој кампањи регрутовања у своје редове америчке деце и тинејџера.

Санта Клауса – свог Деда Мраза – прогласили су за „Транс Санту“!

И објавили да му је главни задатак да надахне децу да промене пол уз помоћ медицинских третмана.

„Транс-Санта“ је већ организација која је у офанзиви на друштвеним мрежама. Увелико објављује писма деце која себе наводно сматрају трансродним или са ‘небинарним родним идентитетима’ која пишу писма трансродном Санта Клаусу.

Тој деци обезбеђују и поклоне, а неки их и директно подстичу да промене свој биолошки пол.

Страница кампање ‘Транс Санта’ на Инстаграму већ има преко 82 хиљаде пратилаца, а више од 900 деце и младих већ је упутило своје апеле ‘Транс-Санта’.

Они који желе да им испуни „божићну жељу“ – могли су да рачунају да ће их добити преко Амазонове е-трговине.

Индиа Мур (Фото: Факти)

„Транс Санта“ буквално бомбардује поклонима децу која се жале да њихови безосећајни родитељи не прихватају њихов нови идентитет.

Девојчицама „добротвори“ на поклон шаљу мушко доње рубље и еластичне завоје како би зауставиле раст дојки, а дечацима производе за негу косе. Све се то, наравно, дешава без дозволе родитеља који и не сумњају да њихова деца на друштвеним мрежама проналазе читаву заједницу која подржава и подстиче њихов новооткривени идентитет.

Амерички медији, који су за Џоа Бајдена и демократе, позитивно су се поставили према „Транс Сантa“. И CNN. И CBC. И NBC News…

Сви хвале организаторе „Транс Сантa“. Због „ширења празничног расположења и помоћи најугроженијима“.

„Транс Сантa“ је измислила позната америчка глумица и манекен Индиа Мур, која се идентификује као „трансродна небинарна“ и користи родно неутралне заменице „они/они“.

Није позната само по својим успесима у филмској индустрији, већ и по бројним изјавама у стилу: „Ако жена има пенис, њен пенис је биолошки женски пенис“…

Међу оснивачима „Транс Санта“ је и адвокат Америчке уније за грађанске слободе Чес Странгио, који је летос покренуо масовну кампању да се забрани објављивање књиге конзервативне ауторке Ејбигејл Шрајер „Неповратна штета: Трансродно лудило заводи наше ћерке“.

Њена књига садржи шокантне примере како агресивна онлајн-пропаганда „трансродних вредности“ подрива психу америчких и британских тинејџерки, међу којима се последњих година број операција промене пола експоненцијално повећао.

Елиот/Елен Пејџ (Фото: Факти)

Мур је, иначе, протеклих година помагала црним трансродним женама, а такође је прикупила 20.000 долара за куповину хране и изнајмљивање станова за 400 ЛГБТ црнаца.

Иницијативу „Транс-Санта“ подржава и Елиот Пејџ, раније познат као глумица Елен Пејџ. Ова бивша лезбејка сада себе сматра трансродном особом.

Пејџа су подржали партнери у филмовима и ТВ серијама, као и холивудска звезда Шерон Стоун, која му је пожелела „сигуран животни пут испуњен љубављу и радошћу“.

Америчка добротворна организација True Colors United процењује да ЛГБТ омладина чини 40% младих бескућника у Сједињеним Државама, иако чине само 7 укупне америчке популације младих.

Према извештају Националног центра за трансродну равноправност (Вашингтон), чак 92% трансродних особа које су 2015. године покушале самоубиство – учиниле су то пре своје 25-те године.

Шрајер на друштвеним мрежама малтретирају „због трансфобије“, а америчке школе уче децу да могу бити било којег пола.

Израз „цисџендер“, којим у САД означавају људе чији се родни идентитет поклапа са биолошким полом, једини је о којем се у школама не говори.

Опрема: Стање ствари

(Факти, 28. 12. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. tako izgleda kad nekoliko bolesnih osoba dođe do moći i uticaja pa sve druge proglašavaju nenormalnima, a sebe normalnim

Оставите коментар