Дарија Кисић Тепавчевић и Предраг Кон после вакцинације: Нема нежељених реакција

Дарија Кисић Тепавчевић и Предраг Кон истичу да се приликом примања Фајзер вакцине само појавио „блажи бол на месту апликације”, који је пролазан

Дарија Кисић Тепавчевић (Фото: Танјуг)

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је данас да није било нежељених реакција пошто је међу првима у Србији примила вакцину против корона вируса компаније Фајзер.

Она је казала да се после јучерашње вакцинације, појавио „блажи бол на месту апликације” што је по њеним речима, карактеристика „код готово сваке вакцине”, пренело је ресорно министарство.

Обилазећи Геронтолошки центар у Нишу где је данас почела вакцинација 100 корисника који су желели да приме вакцину, министарка је казала да је направљен детаљан план дистрибуције вакцине против корона вируса по свим геронтолошким центрима у Србији, преноси Бета.

Навела је и да су у тим центрима предузете све прописане мере за спречавање ширења епидемије, као и да су све установе од пре четири недеље снабдевене потребним количинама антигенских тестова.

Министарка је пре Ниша, обишла Геронтолошки центар у Алексинцу где ће наредних дана почети вакцинација против корона вируса.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 25. 12. 2020)

Предраг Кон након вакцине: Мало је болело, али не осећам промене

Предраг Кон, који је јуче примио вакцину против корона вируса, каже да не осећа никакве промене и да нормално ради и функционише.

Фајзерову вакцину примио је и Предраг Кон (Извор: РТС)

Мало је, наводи, болело када је примио вакцину, а данас већ мало мање.

Недељу дана након друге дозе сматра се да је човек потпуно заштићен, истиче Кон и поручује да ће и после тога наставити да поштује мере.

(РТС, 25. 12. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

3 replies

  1. Ана се не оглашава. Ако вакцина ипак има нежељене ефекте и Ану претвори у женско биће то невиђена национална срамота.

    15
  2. Ana je vec rekla kako se osjeca. Sasvim je u redu samo je malo svrbe ja*a.

  3. Не може да буде нежељених реакција на дестиловану воду. Ако њи`ове вакцине морају да буду складиштене на -80 Ц, како то доза вакцине није извађена из неког контејнера или фрижидера, већ је отприлике мед. техничар вади из џепа.

Оставите коментар