СЗО: Од средине априла 2020. ниједан случај грипа у свијету

Према подацима Свјетске здравствене организације, у Србији није забиљежен ниједан случај грипа од краја марта ове године

Према званичним подацима Свјетске здравствене организације (СЗО), од средине априла (16. седмица) 2020. године у свијету није забиљежен ниједан позитиван случај грипа:

График СЗО броја позитивних узорака на грип за 2020. годину за свијет (Извор: СЗО)

Према подацима СЗО, у Србији није забиљежен ниједан случај грипа од краја марта (13. седмица) ове године:

График СЗО броја позитивних узорака на грип за 2020. годину за Србију (Извор: СЗО)

Приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , ,

4 replies

 1. СЗО: Од средине априла 2020. ниједан случај грипа у свијету
  ++++
  Црко грип !
  У „ обавештења „ ових бедних шарлатана из сзо, повероваће само ометени у развоју.
  И треба.
  Њима су и намењена.

  34
 2. Честитам кризном штабу! Ово је невероватан успех!

  25
 3. Сасвим логичан консензус да се о грипу не извештава док траје пандемија вируса са којим грип има сличне симптоме. Дакле, не ради се о никаквој завери, нити о нестанку грипа. Тих 30-40 хиљада грипозних који оболе сваке године у Србији, од којих се отприлике сваки десети доказује ПЦР тестом и то се онда извештава у СЗО, маскирано је клинички међу 300 хиљада оболелих од ковида. Нема сврхе додатно трошити људство, време и средства на њихово раздвајање, када се и код једног и другог вируса лече последице (симптоми), с тим што је корона опаснија јер има 15х већи морталитет (број умрлих на 100.000 становника).

  2
  34
 4. Срба је ”заборавио” да консензус о извештавању нема никакве везе са дијагностиком, вероватно зато што не зна шта је то.

  Где је грип у дијагностици? Не познајем никога ко је од грипа боловао ове године, сви су боловали ”од короне” тј узрочника болести која се зове ”грип”.

  Један од узрочника те болести, по налогу политике, проглашен је за болест саму, а технички налаз о постојању трагова тог узрочника – проглашен је за лекарску дијагнозу. Тако је, из лекарске ординације, дијагностификовање болести протерано у техничку лабораторију.

  Такође по налогу политике, кијавица и грип (најчешће последице инфекције вирусима корона групе) су због своје општеприсутности проглашени – пандемијом. Терапија је тако из медицине протерана у владине кризне штабове.

  Лекарима који се побуне против тога отворено је запрећено суспензијом, неки тврдоглави су је већ добили. Већина мудро ћути.

  Болест? Коронавирус.

  Дијагностификује ко? Техника!

  Терапија? Током сексуалних односа користити glory hole.

  Прописује ко? Кризни штаб Британске Колумбије!

  http://www.bccdc.ca/health-info/diseases-conditions/covid-19/prevention- risks/covid-19-and-sex

  Потпиши и штамбиљај. Питања – њет.

  31

Оставите коментар