Руди Ђулијани: Бајденов изборни штаб реализовао план за крађу избора

Тежиште је нарочито био на великим градовима у којима постоји дуга историја корупције, истакао је предводник Трамповог правног тима

Руди Ђулијани на конференцији за медије, 19. 11. 2020. (Фото: Гети)

Адвокат актуелног председника САД Доналда Трампа Рудолф Ђулијани изјавио је да је на председничким изборима одржаним 3. новембра централизовано намештање гласова.

„Када смо започели истрагу… брзо је постало јасно да се не ради о појединачним случајевима фалсификовања (резултата) гласања у појединим државама. У свим државама је примењена готово идентична шема за намештање изборног резултата, што је сваком искусном истражитељу и тужиоцу довољно да претпостави да је постојао план“ – нагласио је Ђулијани.

У плану демократа за крађу победе главну улогу имали су велики градови под контролом демократа, нагласио је Трампов адвокат.

„Тежиште је нарочито био на великим градовима у којима постоји дуга историја корупције. У Филаделфији, главном граду Пенсилваније, списак изборних превара је толики да би могао да напуни библиотеку.Исто се може рећи и за Детроит. Те градове воде демократе. Ту у потпуности контролишу изборне комисије, а на несрећу имају неке судије које су на њиховој страни и који ће давати смешна и ирационална мишљења о изборним преварама.“

Ђулијани је навео да је у Пенсилванији забележено 682.770 гласачких листића пристиглих поштом за које „постоје сведочења да нису преконтролисани у време када су стигли на бирачка места“.

Ђулијани је оптужио изборни штаб Џоа Бајдена да је „направио најбољи тим за изборне преваре на свету“. И истакао:

 „Али, направили су значајне грешке и ухватили смо их. Коверте у којима су стизали листићи су бацане, па су једино остали гласачки листићи, што значи да је могао да их пошаље Мики Маус, мртав човек или иста особа 30 пута, а све то се дешавало.“

Ђулијани је потврдио да је Трампов изборни штаб повукао тужбу којом је оспорио резултате пребројавања гласова на председничким изборима у Мичигену.

Опрема: Стање ствари

(Факти, 19. 11. 2020)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар