Игор Панарин: Енглеске колоније ће почети са признавањем Бајдена за предсједника, као Гваида у Венецуели

Мислим да ће Канада, као енглеска колонија, прва почети с признавањем Бајдена за предсједника САД

Игор Панарин (Извор: Факти)

(Јутјуб канал Игора Панарина, 6. 11. 2020)

Данас се десило нешто веома важно: на граници с Канадом задржан је 27-годишњи радник поште из државе Њујорк који је у пртљажнику свог аута покушао пребацити у Канаду гласачке листиће у корист Трампа.

Упоредите сад случајеве САД и Бјелорусије. Режисер је исти – енглески МИ6. Тихановска је била „Гваидо 2“, а Бајден ће бити „Гваидо 3“.

Мислим да ће Канада, као енглеска колонија, прва почети с признавањем Бајдена за предсједника САД.

Зашто је Бајден изгубио изборе?

Постоје изјаве поштанских радника да су у списковима били и људи рођени средином 19. вијека.

Постоје мјеста гдје је излазност била преко 100%.

У питању су милиони фалсификованих гласова.

Извор: CNN, 7. 11. 2020.

Само Фокс њуз од свих главних медија у САД извјештава о размјерама преваре.

Подсјећам на изјаву Вилијама Бара, секретара за правосуђе САД, током свједочења у Конгресу, да постоји велики ризик да гласање поштом доведе до изборне преваре.

Тим поводом Трамп је пред изборе је направио независно „специјално одјељење“ бројности 6.200 људи за праћење и провјеру резултата избора.

Мислим да ће Трамп ићи правним путем, при чему Врховни суд није једина инстанца, мислим да има још адута у рукаву.

Трамп ће се борити.

Бајден је изгубио.

С руског посрбило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , ,

2 replies

 1. Игор Панарин каже: “Енглеске колоније ће почети са признавањем Бајдена за предсједника…“, уз оцену:
  1. “Мислим да ће Канада, као енглеска колонија, прва почети с признавањем Бајдена зпредсједника САД“, и каже да је Бајден покрао изборе.
  2. Као крунски доказ те крађе, он каже: „Данас се десило нешто веома важно: на граници с Канадом задржан је 27-годишњи радник поште из државе Њујорк који је у пртљажнику свог аута покушао пребацити у Канаду гласачке листиће у корист Трампа“.
  Занимљиво…. да видимо:
  1. Канада већ скоро 40 година (од 1982 г.) није не енглеска, боље речено британска колонија, него независна држава, којој се на челу налази британски монарх. Панарин, изгледа, то не зна? Истина, не може се искључити могућност да су Демократе/Бајден покрале изборе, али ако се као крунски доказ за то извали ово:
  2. Да је неки поштански службеник потегао да у Канаду пребацује “гласачке листиће у корист Трампа“, без икаквог навођења извора те информације (птичица му јавила?), човек мора да помисли да Панарин заиста презире интелигенцију публике којој се обраћа. Побогу, па ако је тај поштар хтео/добио задатак да смандрља некуд те “гласачке листиће за Трампа“, зар му не било једноставније и ефикасније не да их извози у Канаду, него да их спали негде у самој држави Њујорк – ма, и у својој башти, или подруму?
  После тако дубокоумне Панаринове анализе, добро је погледати какве квалификације он има – а ево шта се на руском Yandex- у о њему може наћи: “….И́горь Никола́евич Пана́рин: Окончил Орловское военное училище связи КГБ СССР (сегодня Академия ФСО России) и отделение психологии Военно-политической академии им. В. И. Ленина (с золотой медалью) : (https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD,%D0%98%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8C%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87) …“
  После овог може постати и мало јасније откуд потиче тај његов немаран однос према интелигенцији његове читалачке публике. Па, забога, он је носилац златне медаље Психолошког одсека Војно-политичке академије имена В.И.Лењина, а да још и не говоримо и о завршеном Орловском училишту везе КГБ-а СССР-а.

  8
  18
 2. @Јован Анастасијевић
  1) Канада је кедна од чланица Крунских земаља Комонвелта.
  „На челу Комонвелта традиционално се налази британски монарх, тренутно краљица Елизабета II. Краљица представља симбол јединства држава Комонвелта и нема никакву суштинску извршну моћ. Већина чланица има сопствене шефове држава, док 16 њих признаје британског монарха као вођу. Те чланице се називају Крунске земље Комонвелта (енгл. Commonwealth Realms).“
  (https://sr.wikipedia.org/wiki/Комонвелт_нација)
  Осим тога, предметни монарх (породица јој) уједно је највећи земљопоседник у Канади. И шире.
  2) Интелигенцију поштанског службеника удаљеног неколико часовних зона није захвално процењивати.
  3) Панарин ме не занима.

  9
  3

Оставите коментар