Доналд Трамп: Доста више о корони, људи су уморни од слушања идиота

Људи говоре да им је свеједно. Само нас оставите на миру. Доста им је. Људи су уморни од слушања Фаучија и свих ових идиота, рекао председник САД

Доналд Трамп (Фото: Иван Вучи/АП Фото)

Председник САД Доналд Трамп тврди да су људи уморни од слушања о смртоносној пандемији која је убила више од 215.000 Американаца, а за главног епидемиолога земље рекао је да је „ту већ 500 година“.

Називајући Фаучија и друге здравствене званичнике „идиотима“, Трамп је рекао да је земља спремна да остави здравствену катастрофу иза себе, иако број случајева поново нагло расте, а медицински стручњаци упозоравају да најгоре можда тек долази, преноси Танјуг.

Неосновано тврдећи да би, да је Фаучи био на челу, више од пола милиона људи било мртво у Сједињеним Државама, Трамп је као „тешку досаду“ описао препоруке које је његова администрација усвојила како би успорила ширење болести.

Ентони Фаучи

„Људи говоре да им је свеједно. Само нас оставите на миру. Доста им је. Људи су уморни од слушања Фаучија и свих ових идиота“, рекао је председник у телефонском разговору са својим изборним штабом.

„Фаучи је фин момак“, наставио је Трамп. „Овде је већ 500 година.“

Фаучи је директор Националног института за алергије и заразне болести од 1984. године и члан је Радне групе за Белу кућу за вирус корона.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик/Искра, 19. 10. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. potpuno je u pravu covek…smucile su mi se sva ta zamajavanja

  2. А Предраг Кон је код нас још од диносауруса

  3. ……….Људи су уморни од слушања Фаучија и свих ових идиота“, рекао је председник у телефонском разговору……….
    ++++
    У логору Србија и од гледања тих идиота.

    https://srbin.info/drustvo/licemerno-kisic-tepavcevic-u-kaficu-bez-maske-foto/

Оставите коментар