Пол Џозеф Вотсон: УН се жале на „свет којим доминирају мушкарци“ и на „миленијумe патријархата“

Још у мају глобалистичка институција је објавила твит у коме тврди да људи не би требало да користе политички некоректне изразе попут момак, девојка, муж и жена

Уједињене нације

(Summit News, 7. 9. 2020)

Уједињене нације изазвале су још једну бурну реакцију након објаве твита у коме се изражава жаљење јер је ковид-19 демонстрирао како „миленијуми патријархата“ и „култура којом доминирају мушкарци“ „штете“ свима.

„Пандемија #COVID19 демонстрира оно што сви знамо: миленијуми патријархата резултирали су светом којим доминирају мушкарци, са културом којом доминирају мушкарци а која штети свима – женама, мушкарцима, девојкама и дечацима“, твитовала је организација.

Твит се надовезује на изјаву генералног секретара УН у којој се тврди да је корона вирус изазвао „продубљивање постојећих неједнакости, укључујући неједнакост полова“.

Како су баш мушкарци као род одговорни за ковид-19 препуштено је свачијем нагађању.

Вирус иначе убија несразмерно више мушкараца него жена.

У одговорима на твит изражено је противљење овим тврдњама.

„Мушкарци су створили друштво у коме вреди живети. Ми живимо у крилу луксуза захваљујући мушкарцима“, приметио је један.

„Патријархат је када мушко штити и брине о својој породици, чувајући их од глади и опасности. ‘Патријархат’ као репресивна сила је фантазија феминизма. То не постоји“, додао је други.

„Смртност новорођенчади. Доле. Очекивано трајање живота. Горе. Стопе писмености. Горе. Неухрањеност доле. Квалитет живота. Горе. Листа се наставља. Практично БИЛО КОЈОМ метриком, живот просечне особе је сада бољи него у прошлости. But much patriarchy“, рекао је трећи.

Као што смо истакли раније ове године, јасно је да су УН у рату са нормалношћу.

Још у мају глобалистичка институција је објавила твит у коме тврди да људи не би требало да користе политички некоректне изразе попут момак, девојка, муж и жена како би „помогли у стварању равноправнијег света“.

У одговорима је осуђена чињеница да је безлично међународно тело покушало да контролише језик, сугеришући да су УН сада потпуно ван својих надлежности и да су још један носилац марксизма и уништења нуклеарне породице.

С енглеског посрбило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , , ,

Оставите коментар