Александар Вучић: Албанци на Косову произвешће неки нови 17. март и завршили су посао

Они ће произвести неки нови 17. март, да протерају тих 95.000 Срба који су остали и завршили су посао, упозорио Вучић из Турске

Александар Вучић (Фото: Ројтерс/Марко Ђурица)

Председник Србије Александар Вучић поручио из Турске да се Албанци на Косову спремају на неки 17. март, када би протерали и оних 95.000 преосталих Срба.

Упитан хоће ли уопште бити наставка дијалога на највишем нивоу у Бриселу, будући да приштинска страна каже да неће, Вучић одговара да се дешава оно о чему говори много времена и на шта је упозоравао и ЕУ и међународне званичнике.

„А то је да Албанци не мисле да Срби треба да имају било шта на Косову. Мисле да ће они који су им дозволили да направе државу, само да стисну дугме и Србија ће само признати тзв. независно Косово”, казао је Вучић и упозорио:

„Они ће произвести неки нови 17. март, да протерају тих 95.000 Срба који су остали и завршили су посао“, казао је председник Србије, који се налази у Истанбулу, где га очекује састанак с турским председником.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 25. 9. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

10 replies

 1. Изјављује онај који је угасио све институције државе Србије на делу своје територије Космету и наравно оста жив . Јер није мала ствар бити највећи олош и издајник у исто време . И лицемер . И много штошта ………

  10
  1
 2. Александар Вучић: Албанци на Косову произвешће неки нови 17. март и завршили су посао
  ++++
  Хоће.
  Све оно, што су већ договорили са својим земљаком.
  https://www.srbijadanas.net/makedonski-mediji-pravi-bioloski-otac-aleksandra-vucica-je-siptarski-novinar-fahri-musliu/
  Даће Бог, да ће и срби да заврше посао.
  И да после демолирања његовог злочиначког система.
  Пусте воду.
  Са вером у Господа, до ослобођења.

  9
  2
 3. Србија је једина држава у окружењу која није у НАТО пакту, нити је увела санкције Русији, признала тобожњи ”српски геноцид над мислиманима у Сребреници”, нити независно Косово. Једина! А притисци на нас су били и јесу сигурно много већи него на те земље које су поклекле (чак и Бугарска, а према Русији или Црна Гора и према Русији и према НАТО-у и Косову)… Да не говорим о изванредном односу државе према нашој Цркви, до скоро мученој и понижаваној, тераној, силом, да призна Македонску цркву (у време Тита) или владику Григорија за патријарха (у претходној власти)…
  Многи српски интелектуалци сада раде против свог народа и његових реалних интереса, а мислећи да су ”родољуби”. Какав театар апсурда!
  Нема ни једне друге земље у свету са таквим политикантским фанатизмом, којим се многи међу патриотама (несвесно али реално) сврставају у аутошовинисте и живу препреку опстанку и исцељењу сопствене државе и народа. Апсолутно немогуће национално јединство, ако постоји мржња према оним својим сународницима који нису исто гласали као ми… Тако је од настанка партија у Србији, па до сада, али сада – горе него икада. ”Режим” или ”власт”, како год, јесте пролазан, али ”српска држава” и те како зависи од њих, носилаца власти и ”права потписа”, па је радикално ”непоистовећивање” са њима – често: савезништво са страним непријатељима исте те државе. И није реч о поистовећивању са режимом, већ о свести о томе да он представља И СРПСКУ ДРЖАВУ, једину коју имамо. И да од њих зависи стање у војсци, однос са нашом мајком Црквом, то да ли ћемо или не ући у НАТО или увести санкције Русији… и толико још тога.

  3
  10
 4. “Председник Србије Александар Вучић поручио из Турске да се Албанци
  на Косову спремају на неки 17. март, када би протерали и оних 95.000
  преосталих Срба.”)?!

  Зашто је Алксандар Вучић поручио овако отворено претећу поруку из Турске,
  а не из Београда, Вашингтона, Брисела или УН, где је недавно био и имао
  прилику да то учини?
  Зашто то не учини јавно, у брк да каже великом америчком пријатељу Гренелу,
  са којим беше на вечери, обојица у распиштољеном и распеваном друштву?
  Да ли за то није имао политичке храбрости, смелости, политичке мудрости…?
  Није до сада познато да председник једне државе упућује својој држави овако
  претеће и упозоравајуће поруке из друге државе, осим ако има сзнања да ће
  и та држава, чији је он гост, свесрдно помоћи Албанце у организацији новог
  ”17 марта”, ”Олује” или ”Бљеска”, којим ће протерати остак Срба са КиМ?

  12
 5. Уистину нисам очекивао да ће ботови икада ” имати прођу ” на овом дивном сајту…

  3
  5
 6. @ Богдан74
  Србија је једина држава у окружењу која није у НАТО пакту, нити је увела санкције Русији, признала тобожњи ”српски геноцид над мислиманима у Сребреници”, нити независно Косово. Једина!
  ++++
  Не бих, о остатку Вашег „ коментара „.
  Без задњих мисли, о цркотинама фирме „ Матијевић „, желим да верујем, да сте у време усвајања те „ декларације „ од оних бедника тада посланика у обору који зову Парламент Србије, Ви, 2010-те године били ученик другог разреда основне школе.

  https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/599001/usvojena-deklaracija-o-srebrenici.html

  6
  1
 7. Он не само да је издајнику већ и врховни лицемер

  8
  1
 8. @Грешан

  Поздрављају Вас Борис Тадић. Драган Ђилас, Младен Дурић звани Григорије, и остали који су тада (у времену доношења тога са линка који сте поставили у коментару) харали и харачили.

  Уффф доста гледате историјски статично и у пројекцијама тог историјског и статичног. То не може код анализе садашњег и предвиђања понашања и догађања. Већ три године је ствар међу АВ-МЂ пукла. Чак и на том нивоу ко је коме шеф и ко кога довео између осталог и због карактера. АВне подноси да је доњи а МЂ је навикао да је најгорњи. АВ је тако склонио и ВШ и ТН а камоли МЂ. Није мудро антиАВ претеривати јер његова сујета може (уобичајено) и да се окрене и зачас врати воду на другу страну. Не може то вратити историју али може нанети штету. Непоправљиву. Интереси су им супротни. АВ је знао да МЂ више нема шта западу више шта да испоручи (све урадио) и да би кад дође време испоручио њега (к`о СМ ономад). Неће АВ (ни Србија) Милборове кримосе, медије, агенте, инфлуенсере у Бг. Хоће да своја структура држи све главне токове у Србији. И успева. У рукавицама. То што први изјављује саучешће а нарикаче наричу је мафке класика.
  Позориште. Дозирано. Чак и са Кривокапићем. Који је свуда са АВ амб. Божовићем (иста су екипа) и Митрополитом. И то не угрожава главно-промену у ЦГ. Ништа што то угрожава не треба дирати.

  1
  3
 9. @ Богдан74
  Уффф доста гледате историјски статично и у пројекцијама тог историјског и статичног. То не може код анализе садашњег и предвиђања понашања и догађања.
  ++++
  Да сте и прочитали мој коментар на део Вашег текста : „Србија је једина држава у окружењу која није, признала тобожњи ”српски геноцид над муслиманима у Сребреници”, . Једина! „ написали би, да Вам је жао што сте рекли неистину. То је најмање што сам од Вас и очекивао, зато сам и поменуо Ваше године живота.
  А шта Ви радите ?
  Као „ аналитичар „садашњег и предвиђања понашања и догађања којим себе представљате, Ви причате бајке, и преносите поздраве и жеље неких особа чији лик и дело само могу да изазову гнушање и презир код сваког оног ко зна њихова не(дела). И настављате неку само Вама познату причу о АВ је тако склонио и ВШ и ТН а камоли МЂ ????????? која нема никакве везе са темом.
  Жао ми је, што Вам не могу помоћи.
  Искрено !

 10. Просто је невероватно да председник Србије у Турској даје алармантну изјаву о могућем протеривању 95 000 Срба са Косова. Да ли је истинита ? Колико ми је познато пренео ју је само “Спутњик” а не наше ТВ и наша штампа. Коме је дата, у ком циљу ? Повећање температуре жаби у лонцу ?

  И најзад, питање : Обзиром да нам најављује протеривање Срба, шта он, као председник републике, предузима да то спречи ?

  Он ћути. Он само предвиђа катастрофу. Метеоролог. Крајње подло. Мутан ВЛАДАЛАЦ, као што у доњем чланку илуструје Мила Алечковић Николић :

  https://direktno.rs/kolumne/290395/licni-stav-prof-dr-mila-aleckovic-nikolic-dozivljavamo-najveci-moralni-i-strucni-pad.html

Оставите коментар