Бошко Обрадовић: Фотографија која даје одговор на Вучићево питање Кривокапићу

Оно што плаши СНС јесте да се црногорски сценарио не прелије у Србију и да следећи диктатор који мора да падне буде Милов политички брат близанац Александар Вучић, написао председник Двери

Александар Вучић, контроверзни бизнисмен и обавештајац Мухамед Дахлан и Мило Ђукановић (Извор: Двери)

Бесна реакција председника СНС на коментар мандатара за састав нове Владе Црне Горе проф. др Здравка Кривокапића да Мило Ђукановић и Александар Вучић имају одређене политичке и пословне комбинације најбољи је доказ томе да ту има нешто. А уобичајена дрско и безобразно реаговање шефа Информативне службе СНС Владанке Маловић на мој твит у коме сам се понудио да уместо Здравка Кривокапића одговорим на питање која је природа политичких и пословних односа између Вучића и Мила говори о томе да смо погодили у центар.

Фото: Двери

Наиме, фотографија на којој се у приватној режији седећи на једном канабету налазе Мило Ђукановић, Александар Вучић и контроверзни бизнисмен и обавештајац Мухамед Дахлан (нимало случајно у средини) најбољи је одговор о криминалној позадини која стоји иза „Београда на води“. Нема сумње да је Мило Ђукановић упознао Александра Вучића са Мухамедом Дахланом. Дахлан је најпре добио црногорско држављанство, а потом и српско, а онда се појавио код нас као фамозни инвеститор „Београда на води“ и више га нико никада није видео. Правих арапских инвеститора наравно и нема иза овог скандалозног пројекта, сем као маске за нечије прљаве паре које се на тај начин перу. Већ ово је довољно да покаже присну природу политичких и пословних односа између Мила Ђукановића и Александра Вучића, тако да г. Здравко Кривокапић не треба да губи време и да одговора на ове провокације онога ко још увек не сме да изговори име Мила Ђукановића, а камоли коју реч критике на његов рачун, иако је Милов ДПС отишао са власти. Право питање гласи: зашто се Вучић толико плаши Мила Ђукановића и шта овај све зна о њему?

Није нимало случајно што режимски медији у Србији под директном контролом Владанке Маловић и Александра Вучића сваки дан нападају нову власт у Црној Гори и посебно Митрополита Амфилохија, очајнички покушавајући да спасу Мила Ђукановића и да спрече изношење истине из тајних архива црногорске службе безбедности о свему ономе што је позадина политичког и пословног пријатељства између Мила Ђукановића и Александра Вучића. Оно што још више плаши СНС јесте да се црногорски сценарио не прелије у Србију и да следећи диктатор који мора да падне буде Милов политички брат близанац и пословни ортак Александар Вучић.

Бошко Обрадовић, председник Двери

Опрема: Стање ствари

(Сајт Двери, 24. 9. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

 1. Опрости Књаже

  Опрости Књаже
  Ал’ мора да се каже
  Неки ђавола траже
  Књаже

  Не лези враже
  Јаке су Твоје страже
  А и закони не важе
  За неке Књаже

  Припази Књаже
  Неки Те траже
  И кадија чека
  И постеља мека

  Момчило

 2. samo tako obradovicu,unistite ih njihovim vlastitim oruzijem

  5
  2

Оставите коментар