Милан Кнежевић: Нисмо против Кривокапића, појаснити захтеве Абазовића

Кнежевић истакао да је ДФ спреман да данас гласа за председника Скупштине из редова Демократа и да, у крајњем, да и мањинску подршку новој влади

Милан Кнежевић (Фото: ЕПА/Борис Пејовић)

Један од лидера Демократског фронта, Милан Кнежевић, саопштио је у уторак да није тачно да је ико из Демократског фронта довео у питање Здравка Кривокапића као мандатара, али траже да се појасне захтеви Дритана Абазовића.

„Није тачно да је ико из ДФ-а довео у питање Здравка Кривокапића као мандатара, већ тражимо да нам појасни захтеве Дритана Абазовића који су очигледно раније били договорени с Кривокапићем, у којима тражи све кључне ресоре у Влади, укључујући МУП, Управу полиције, АНБ, Министарство одбране, Војно обавештајну агенцију, Министарство вањских послова, Министарство правде. Као и да ДФ не може предлагати своје најистакнутије српске политичаре за чланство у новој влади”, навео је Кнежевић у саопштењу.

Он је, како је синоћ пренела РТЦГ, истакао да је ДФ спреман да данас гласа за председника Скупштине из редова Демократа и да потпише кандидатуру за премијера, и да, у крајњем, да и мањинску подршку новој влади.

„Само не пристајемо да будемо понижени, уцењени и рекетирани. То нисмо дозволили ни одлазећем режиму, а нећемо ни потенцијалним коалиционим партнерима”, закључио је Кнежевић у саопштењу.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 23. 9. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар