Представник ЕУ Сем Фабрици позирао са ЛГБТ активистима испред слике која скрнави лик патријарха Павла

На слици непознатог аутора се налазе војник, полицајац, разголићени мушкарац огрнут српском заставом, женска особа која може бити и транс припадник и на крају патријарх Павле

Фото: Танјуг/Глас Јавности

У Београду се ове седмице одржава „Недеља поноса“, а у склопу тог догађаја шеф Европске уније у Србији Сем Фабрици посетио је просторије Прајд инфо центра. Том приликом Фабрици се сликао са ЛГБТ активистима иза којих се налази слика на којој је патријарх Павле приказан недолично.

На слици непознатог аутора приказана је група људи како загрљена шета преко поља. Ту се налазе војник, полицајац, разголићени мушкарац огрнут српском заставом, женска особа која може бити и транс припадник и на крају те групе је патријарх Павле који је загрљен са њима и који пева.

Не знамо да ли је Фабрици приметио ту слику и препознао на њој највољенијег српског патријарха кога је народ још за живота прогласио за свеца, али је са окупљенима ЛГБТ активистима позирао испред те слике и поручио да је подршка ЛГБТ популацији подршка свим људима:

 • Недеља поноса и сродни догађаји значајни су јер шаљу поруку да сви грађани без разлике имају иста права и слободе укључујући право на мирно окупљање и слободу изражавања, рекао је Фабрици.

С. Миловановић

Опрема: Стање ствари

(Глас јавности, 16. 9. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

4 replies

 1. Болесни идиоти, да ли заслужују коментар ?

  12
 2. Тамо где су залутали, заблудели, болесни… тамо је и Свети СРБски Патријарх Павле,
  да их приведе познању Јеванђелске Истине, на шта има свако право и могућности, до
  последњег из/даха животнога – до прага СМРТИ.
  Светитељ се не може изврћи руглу, јер ће се ругање као бумеранг вратити ономе
  ко се руга!

 3. Pederi su sad pederčine, budale budaletine, izdajnici veleizdajnici. A naše je da ostanemo to što smo uvek bili – Srbi.

 4. „Да сви грађани без разлике имају иста права и слободе“ – вели Сам (у) Фабрици (смрти).
  Да, ето, и „патријарх Павле“ „има право“ да се појави на скарадној содомској слици док, гле чуда Владимир Димитријевић због речи да је „брак једино природан“ иде на суд?! Тако се спроводи „демократија“ Сам`-(у)-Фабрици (смрти)…

Оставите коментар