Аустралијска ТВ: Ако пандемија потраје, да пустимо све играче да дођу? Осим Новака, наравно!

Сви ми га не волимо, али бар доводи много публике, рекао Ник Кирјос о Новаку Ђоковићу

Фото: Мондо

Све маске су одавно пале када је Новак Ђоковић у питању. Оно због чега смо неке његове навијаче називали „параноичним“, сада је добило своју ружну потврду и о томе се отворено прича: постоји јака струја у тенису која мрзи Србина!

И више се не крије! Сада је мржња према Новаку изгледа постала нормална ствар о којој се отворено прича, што смо могли да видимо и на аустралијској телевизији, где је нетрпељивост према Ђоковићу постала „нормала“.

Гост у аустралијском јутарњем програму „Данас“ био је Ник Кирјос, главни, па не критичар, већ мрзитељ Новака. Водитељ Карл Стефановић (отац Србин-Немац, мајка Аустралијанка) га је тада упитао како проводи данe без тениса због пандемије, јер је играч пропустио и америчку турнеју, укључујући и US опен.

Кирјос је одговорио да би јако волео да се здравствена ситуација врати у нормалу, па да заигра на себи омиљеном Аустралијан опену „као некада“, али је изразио скепсу да ће се то десити, као и да ће моћи да се спроведе карантин.

Наравно, кад се прича о Аустралијан опену, Ђоковић је саставни део приче, јер је турнир освајао рекордних осам пута. Стефановић је скандалозно упитао Кирјоса:

„Ако пандемија потраје, можда би требало да пустимо све играче да дођу? Осим Новака, наравно“, и почео да се смеје.

Кирјос се и сам насмејао и одговорио:

„Не, сви ми га не волимо, али бар доводи много публике“.

Од Кирјоса је то ваљда похвала…

Аустралијан опен 2021. би требало да почне 18. јануара.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Мондо, 15. 9. 2020)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар