Мики Рурк: Посебну љубав и поштовање имам према Пресветој Богородици

Мики Рурк је у интервјуу говорио о свом животу, каријери и потешкоћама које је имао у животу, како их превазилази имајући повјерење у Бога

Мики Рурк са иконом Богородице (Фото: Митрополија црногорско-приморска)

Прослављени холивудски глумац Мики Рурк налази се ових дана у Атини поводом снимања филма о светом Нектарију Егинском Чудотворцу Man of God. Редитељ филма је Српкиња Јелена Поповић, која дуго година живи и ради у Америци. Јелена посебно воли да истакне да је Српкиња и да су јој родитељи поријеклом из српског племена Кучи (Црна Гора).

Мики Рурк је у интервјуу говорио о свом животу, каријери и потешкоћама које је имао у животу, како их превазилази имајући повјерење у Бога. Сам свједочи о великим и малим чудима Божијим у свом животу који су му помогли да поново нађе радост и смисао живота. Како сам каже посебно воли и поштује Пресвету Богородицу.

У току интервјуа поред себе је имао редитељку Јелену Поповић коју је похвалио за изузетан сценарио и режију о животу Св. Нектарија. Рурк је изразио посебну радост што учествује у филму о једном тако великом човјеку Божијем истичући да је читајући живот св. Нектарија осјећао посебну духовну радост и био посебно ганут његовим смиреним животом.

Опрема: Стање ствари

(Митрополија црногорско-приморска, 13. 9. 2020)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар