ВУЧИЋ ПРЕИСКУСНО: Мило, ни случајно немој да признаш пораз током изборне ноћи!!!

Александар Вучић сматра да би објава коначних резултата могла да се одужи због најављеног гласања „импортованих гласача“

Александар Вучић и Мило Ђукановић (Фото: Betaphoto/AP)

Београд/Српске земље, 30. 8. 2020. (С*ање ствари) Председник Србије Александар Вучић и брат по Беби Милу Ђукановићу саветовао је (до сада) доживотном Господару Црне Горе да ни случајно не призна пораз у изборној ноћи.

Он сматра да би објава коначних резултата могла да се одужи због најављеног гласања поштом оних гласача који нису стигли да пређу границу, а уредно су плаћени за гласање.

Вучић каже да би резултати у изборној ноћи могли да укажу на малу предност Српске православне цркве, а у том случају, упозорава муж Тамаре Ђукановић, „брат Мило не би требало да попусти ни под којим околностима јер ће се то развући”.

Изјаву председника Србије су ко-потписали: премијер Албаније Еди Рама, представник Албанаца у Грчкој, све албанске партије из (Северне) Македоније, Удружење Албанаца у Црној Гори „Владимир Беба Поповић“ и Смаил-ага Ченгић.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. стижу дакле, џакови из напредњачких подрума..
    ***** ** ***** ***

    12
    1
  2. Poraz nije lak. Rodbina je rodbina.

    15
    2
  3. Treba biti iskren i da se ne foliramo, ovoga puta opozicija u CG je imala svu medijsku, finansijsku i logisticku podrsku Srbije na pravi nacin, da se niko javno ne oglasava iz Srbije i time cini medvedju uslugu Srbima dole, je ni Srbi dole ne zele tutorstvo Beograda Takve stvari su sada radioi Edi Rama i Zeljko Komsic. Ako to kaze jedan Gojko Raicevic, ili Daka Davidovic, ipak cu njima vise verovati nego Bosku Obradovicu ili Borisu Tadicu. Cak i Cedomir Antic koji je uvek bio opozicionar to posteno priznaje da se nacionalna politika vodi dobro.

    2
    3

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading