Ана Брнабић: Вучић размишља о коалицији са Шапићем, ја сам један од два кандидата за премијера

Ја сам гласала да СНС формира сама власт са мањином, рекла Ана Брнабић

Ана Брнабић (Фото: Бета)

Брнабић је, гостујући у јутарњем програму телевизије Пинк, рекла да је Вучић веома разочаран у неке њему блиске људе и да је тешко поднео подршку коју су њихови коалициони партнери из Социјалистичке партије Србије (СПС) дали протестима опозиције у Београду.

Она је навела да Вучић мисли да Шапићу много тога недостаје, да мора још да учи и да ради, али да је оно што цени код њега борбеност.

„Александар Шапић је показао да жели и да уме да се бори, и то је показао у тренуцима када се наши коалициони партнери, пре свега мислим на СПС нису тако борили, и неки из СНС“, навела је.

Није желела да открије ко је други кандидат за премијера.

„Други кандидат је кандидат из наше странке иза кога бих ја стала у сваком тренутку“, рекла је Брнабић.

Испричала је да је Вучић тражио од њих да се изјасне о четири опције у вези са будућим партнерством. Прва је да СНС буде у коалицији са СПС-ом, друга да буду у коалицији са Шапићевим СПАС-ом, трећа да уђу у партнерство и са СПС-ом и са СПАС-ом, и последња опција – да СНС буде сам уз подршку мањина.

„Ја сам гласала да СНС формира сама власт са мањином. Заиста мислим да би то била најбоља могућа опција за Србију“, рекла је Ана Брнабић.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 4. 8. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

Оставите коментар