Енглеска: Невиђени хаос у аутобусу због маске

Инцидент се догодио у Ливерпулу, свађа је избила након што је неколико путника почело да критикује девојку која није носила маску

Извор: Youtube/Hasini News

Ношење заштитне маски за лице био је разлог свађе у аутобусу због којег је морао да интервенише и возач.

Инцидент се догодио у Ливерпулу, путници су викали и псовали, а свађа је избила након што је неколико путника почело да критикује девојку која није носила маску.

Неколицина је стала и на њену страну и покушала да је одбрани.

Возач аутобуса устао је и упитао: „Што се тамо догађа?”, а једна му је путница одговорила да је он проблем јер свима допушта да уђу у аутобус.

Жени која је носила маску испод носа возач аутобуса је поручио:

„Ако већ говорите другима за маске, носите своју правилно” и додао како није његов посао да све који улазе у аутобус упозори да носе маску.

Она је изашла из аутобуса и рекла да ће пријавити инцидент.

Маске за лице у Енглеској од 15. јуна обавезне су у јавном превозу, а они који их не носе могу бити новчано кажњени и до 100 фунти, пише Метро.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Мондо, 27. 7. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Evo, koronavernici na delu! A najveci fazon,koji vidjam i kod nas, nošenje maske ispod brade ili usta,nosa,što je u stvari njihovo nepoverenje da maska štiti. Jer kao sto je vozac primetio, ona drzi masku ispod nosa i samim tim obesmišljava nošenje, Ali su zato koronafanatici prvi da skrenu paznju drugome iako su glavni licimeri i lažnjaci.

Оставите коментар