Југослав Кипријановић: Црна Гора или Трагедија једне колонијалне власти

Јасно је ко дан, да ако ова власт остане, да је преостао мали корак до права на усвајање деце од стране хомосексуалаца

Фото: Танјуг

Више пута смо писали о кршењу људских права, права на слободу вероисповести и отимачини црквене имовине у Црној Гори, што нико није могао да претпостави да може да снађе једну државу на тлу Европе у 21. веку.

Прошло је свега нешто више од пола године од усвајања срамног Закона о слободи вјероисповијести или увјерења и правном положају вјерских заједница, а већ усвојен је нови закон који потврђује завршницу идеолошке колонизације Црне Горе: Закон о животном партнерству лица истог пола.

Колика је то срамота за хришћанску, традиционалну, породичну, честиту и јуначку Црну Гору излишно је и помињати. Разумљив је то корак трагичне, колонијалне власти Мила Ђукановића у Подгорици да се додворавање глобалним либералима појача до максимума, не би ли добили приступ новим фондовима и одржали се још неко време на власти. Они другачије ни не знају да владају, осим да паразитирају на туђим, при том скупим, парама преко грбаче сопственог народа.

Закон није потребно дубље коментарисати. Сви елементи традиционалног брака између мушкарца и жене су присутни, осим усвајања деце. Кад је породично право у питању, чак је и ту направљен „искорак“, јер по смрти једног „партнера” који има децу из традиционалног брака, старатељство може преузети други „партнер”.

Јасно је ко дан, да ако ова власт остане, да је преостао мали корак до права на усвајање деце од стране хомосексуалаца.

Чија је то агенда, могло се закључити и на основу недавне онлајн дискусије на порталу Атлантског савета техничког премијера Србије са премијерима Луксембурга и Ирске, три ударне фигуре идеолошке колонизације ЛГБТ лобија на највишим политичким функцијама у Европи.

Црна Гора већ је, Његошевски речено, „Грдно судилиште” на коме ће се ускоро преломити будућност читавог српског народа, али и будућност оних европских народа, који нису заборавили своје хришћанске темељe.

Део наслова и опрема: Стање ствари

(IFamNews – Србија, 4. 7. 2020 )Категорије:Преносимо

Ознаке:, , ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s