Генерал Мајкл Флин: Не будемо ли делали, 2 одсто њих ће владати над 98 одсто нас

Напади који нам се ових дана представљају део су добро оркестрираног и добро финансираног настојања да нам се употребом расизма као мача отежа борбени распоред на попришту

Извор: Western Journal

(Western Journal, 29. 6. 2020)

Неко ми је једном рекао да ако не будемо водили рачуна, 2 одсто плаховитих ће контролисати 98 одсто равнодушних 100 одсто времена.

Што сам о том више размишљао, више сам у то веровао. Постоји мала скупина плаховитих људи који се труде да униште америчке обичаје и начин живљења. Делује да тих 2 одсто плахих побеђују.

Тиха већина нас (равнодушних) више не може ћутати.

Не срдите се. Паметним, позитивним делањем одлучних грађана родољуба ми ћемо превагнути. Увек имајте на уму да наш непријатељ непрестано има тешкоћа којих нисмо свесни.

Већини Американаца те силе делују моћно. Ја осећам да су оне очајне. И да је довољно да их само мало потиснемо да бисмо их поразили. Како то да урадимо?

Трагајте за истином, и борите се за њу без обзира шта вам приказују. Не верујте лажним вестима ни лажним пророцима; имајте поверења у свој инстинкт и здраву памет. Ко има савест знаће разликовати исправно од погрешног, а храбри ће увек изабрати оно што је исправно, макар се ишло и тежим путем, а не погрешно, и кад је лакше.

Напади који нам се ових дана представљају део су добро оркестрираног и добро финансираног настојања да нам се употребом расизма као мача отежа борбени распоред на попришту. То оружје се користи ради употребе и легитимизације насиља и криминала, не ради потраге за истином и њој у служби.

Крајњи циљ је социјализам и стварање социјалистичког друштва.

Генерал Мајкл Флин (Извор: Википедија)

Уз то, намерили су се да из наших породица, школа и судова одстране Бога. Траже чак уклањање Бога и из наших цркава, у суштини се надајући да ће га уклонити и из свакодневног живота.

Морамо бити упорни у погледу свог крајњег циља – да останемо уставна република заснована на јудео-хришћанским вредностима и начелима.

На том путу морамо исправљати досадашње грешке. Водиља би ваљало да нам буде слобода, и да својим животима управљамо сами, а не да то чини све мања скупина политичара који су већ предуго на власти, и који су нас одбацили као смеће.

Морамо стајати усправно и гласно и јасно постављати битна питања такозваним „вођама“ из наше владе. Ми смо их довели на власт – ми их можемо и сменити.

Као појединци који слободно мисле и слободно делају, сами морамо контролисати како ћемо живети и не дозволити шаци плаховитих да нам мењају обичаје и начин на који живимо.

Зато поручујем тихој и тренутно равнодушној већини: пробудимо се! Америци прети опасност да је социјализам пошаље на сметлиште историје. У питању су срце и душа Америке.

У рату, као и у животу, неуспеси углавном потичу од нечињења. Суочавамо се с кључним тренутком који може изменити ток историје наше нације.

Морамо постављати озбиљна питања сваком политичару, на свакој разини.

И пружити подршку људима који спроводе закон: они су оштрица копља које нас чува од анархије.

Време је за дела.

Мајкл Томас Флин (Michael Thomas Flynn, рођен 24. децембра 1958), генерал војске Сједињених Држава у пензији, био је 25. саветник за националну безбедност прва 22 дана Трампове администрације док није био присиљен да дâ оставку. Наиме, 13. фебруара 2017. поднео је оставку након што су се појавиле информације да је од потпредседника Мајка Пенса сакрио природу и садржај своје комуникације са руским амбасадором у Сједињеним Државама

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , ,

Оставите коментар