Марко Пејковић: Морамо без прекида бити на опрезу и са стиском на прекидачу за аларм

Ако не будемо дали све што можемо да ово лудило у наредном таласу макар зауздамо или смањимо, Бог неће имати коме да помогне

Васкрс 2020. (Извор: ФБ Ксенофонта Дечанца)

Христос Васкрсе!

Уз Божију помоћ, прослависмо у дупке пуним храмовима и овогодишњи Васкрс, упркос намерама глобалиста, Вучића, лажљивих медија и лажних стручњака да нам ускрате наше апсолутно, тј. ничим ограничено право (неограничено чак и у уставно проглашеном ванредном стању) да колективно исповедамо веру у богослужбеним објектима како желимо. Вучић је очигледно добио статистичке податке о томе како је народ (вероватно и солидан део његовог бирачког тела) бурно и негативно реаговао на његове морбидне позиве да се не иде у храмове ових дана – што преко друштвених мрежа што преко анкета других врста.

Морамо да будемо свесни да је потребно наставити са критикама где год можемо (и то врло оштрим) које се тичу ових сулудих мера. Даље, чим се створе услови за то – покретати петиције, представке, трибине, протесте, видео-поруке, интервјуе и шта год, преко којих ћемо упорно и досадно слати поруку током касног пролећа, лета и јесени и властима и медијима и „струци“ и јавности за неку наредну лажну пандемију коју они не само жељно ишчекују, већ је и отворено најављују. А та порука гласи – не смете неуставно да проглашавате ванредно стање, не смете да спречавате Народну скупштину да се састаје, не смете да уводите полицијске часове (који и не постоје у нашем уставу као категорија) и не смете да ограничавате кретање (поготово не без донетог закона у Скупштини) свима и свуда на нашој државној територији, не смете да правите циркус од суђења преко Скајпа и да кажњавате људе због било чега што су прекршили оно што сте ви неуставно увели. Не смете да нам кршите уставом зајемчена апсолутна права ни на који начин – макар то било и само „препоруком“ да не радимо оно што нам апсолутно по уставу припада.

Потребно је да одмах и без прекида будемо на опрезу и са стиском на прекидачу за аларм. Ако су глобалисти због овако смешног вируса урадили ово што су урадили нашем праву, економији, верским правима, приватности и здравом разуму, сутра када и ако се уопште деси нешто мало опасније и то реално опасније, они ће нам упадати у станове како би нам мерили температуру. Ако имаш 37.1 има да те гепекују и пошаљу ко зна где. Ако си неко од оних који таласају против њих, могу да те ликвидирају врло безболно по њих – „умро“ у болници од короне, нема места за нормалан укоп, кремирај „стоку“ и шаљи је на пепелиште!

Није шала, ако не будемо дали све што можемо да ово лудило у наредном таласу макар зауздамо или смањимо, Бог неће имати коме да помогне.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Марка Пејковића)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар