Александра Ненадовић: Криза идентитета или Од „рибе“ до хришћанке

Текст се односи на све умноженији род новокомпонованих „хришћанки“

Добро јутро девојке, жене, мајке, „краљице“.

Односи се на све умноженији род новокомпонованих „хришћанки“. Пре него што следећи пут дигнете халабуку на свог и туђег мушкарца, хајте лепо седите наспрам себе самих и започните један дуг, опширан надасве искрен дијалог. Да подсетим – са собом.

Извор: ФБ страница Александре Ненадовић

Нико, никада не може да вас унизи, пљуцне ни увреди тако истински и најниже као што то савршено радите саме. Себи.

Желудац ми је у висини главе на „ сви су мушкарци исти“! Није ли то превише искуства за ваше (колико год) године? Само питам.

Ваш деколте до пупка у децембру носи јасну, да јасније не може бити, поруку (из њега нико, ама баш нико неће читати класике). ДаклеМ, не заносите се вашим „правима“. Сва се на крају своде на закон акције и реакције. Нису мушкарци криви јер сте ви у тешкој кризи идентитета од рибе до хришћанке (ма како вам и риба симболично хришћански звучала).

Сви ти „балвани, сељаци, простаци“ само јасно виде и примају вашу поруку. И замислите, стварале, рађале и васпитале су их и жене. И ви их васпитавате, нажалост тога нисте ни свесне. Носите поруку жене. Поруку шаљете и детету које стоји поред вас у продавници, пошти, цркви.

Шминка служи да истакне црте лице. Не да уплаши.

Где сте и кад изгубиле самопоуздање, самопоштовање, поштовање? Радите на томе.

Наравно да постоје и проблематични мушкарци. Овде не говорим о њима. Говорим о оним које угњетавате својом непромишљеношћу. А подршка сте патологији.

Ајде сад, памет у главу, један добар дијалог, закопчајте бар још три дугмета на кошуљи, хладно је.

И видећете како се пријатност поштовања тих „сурових мушких простака“ окреће према вама. И како прија. И да сте то заслужиле. Још ако шта паметно имате рећи! Нигде вам краја бити неће. Велика вам је власт дата. Не коцкајте се са њом.

Па, срећно!

П. С. Изазвано мучном сценом испред цркве, након Литургије.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Александре Ненадовић)Categories: Преносимо

Tags: , ,

2 replies

  1. Ријетко је у данашњем времену чути честиту Српкињу, ону за коју је наш свети владика Николај Велимировић рекао да је најљепша жена на свијету! Бог је створио Еву од ребра Адамова, нити да му буде глава, нити да му буде под ногама, већ кичмени стуб на којем или у којем ће имати ослонац и да буду двоје једно тијело у којем ће свако да има своју улогу и функцију у животу…све остало је феминизам

  2. У време тровања наше омладине од сатанистичке власти, леп и душе користан прилог сестре Александре.
    Даће Бог, да ће после ослобођења наше миле отаџбине и овај поучан филм бити обавезан део образовног система.

    Тајна женске природе
    https://www.youtube.com/watch?v=XgTJggUHB8A

    Извор: Православна породица

Оставите коментар