Милош Ковић: Обреновић је изгубио главу због гажења породичног морала

У оквиру Недеље породичног јединства проф. Kовић је одржао предавање на тему „Српска породица у историјској перспективи“

Милош Ковић (Фото: Хелмкаст)

У оквиру Недеље породичног јединства проф. Милош Kовић је одржао предавање на тему: „Српска породица у историјској перспективи“. Ово изузетно посећено предавање привукло је велики број поборника лика и дела професора Kовића који су желели да чују основне разлоге за рапидно пропадање српске породице.

Професор за овај процес оптужује глобализацију, и медије који тренутно владају светом, такође наводи да је цена непослушности медијима и глобализацији ратна опција, као начин додатног убеђивања популације.

На почетку предавања професор је навео предсказање познатог британског писца Едмунда Берка, кога данас многи сматрају класиком конзерватизма, међу осталима и наш Слободан Јовановић

Берк је у свом трактату саопштио да Француска револуција, чији је савременик, доноси велике проблеме традиционалној породици, као и великом ропству и деспотизму који следи. Оно што је занимљиво јесте да је далеко пре великих догађаја који ће уследити у Француској све аналитички обрадио и предсказао.

Уједно Берк инсистира на предању и традицији, као једином ослонцу породице.

Професор Kовић у остатку предавања посебно апострофира пад наше породице за време Обреновићке династије, као и на проблеме српске породице након Првог светског рата, а поготово после Другог када се види сигуран пад и раслојавање.

Поред навођења узрока пропасти, професор Kовић ипак даје и решење за спас српске породице, а колико су Обреновићи и Kарађорђевићи утицали на пропадање српске породице а колико комунисти – послушајте у видео запису продукције ХелмKаст.

(Хелмкаст, 28. 10. 2019)Категорије:Преносимо

Ознаке:, , ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s