Александар Вучић: Неки људи из власти раде за стране службе

Ја знам одакле то иде, ја знам шта раде поједине стране земље, какво агентурно деловање захтевају, зашто им је важно да се разори север Косова, рекао Вучић

Александар Вучић (Фото: З. Шапоњић)

Политичари, како из власти тако и из опозиције, већ годину у по дана сарађују са странцима у кампањи чији је циљ разбијање севера Косова, рекао је Александар Вучић.

Истовремено, министар полиције Небојша Стефановић истиче да се из наступа појединих политичара јасно види да не раде у интересу грађана Србије.

– Добро сам обавештен да Албанци и поједине стране агентуре виде да имају озбиљан отпор на северу Космета, они по сваку цену хоће да сломе тај отпор, и то преко српских политичара, како из опозиције тако и из власти – навео је шеф државе.

Север је рак-рана

У интервјуу за телевизију О.2 председник државе детаљно је објаснио шему и модел по којима домаћи политичари шурују са странцима.

– Годину и по дана воде најпрљавију кампању против севера Косова и против нашег народа на северу Косова, годину и по дана! Ја знам одакле то иде, ја знам шта раде поједине стране земље, какво агентурно деловање захтевају, зашто им је важно да се разори север Косова. Они север Косова доживљавају као рак-рану такозване косовске државе. Зато је потребно разбити север, уништити север и више нема проблема за Албанце. То раде преко домаћих политичара и то раде преко дела медија, то раде како се агентурно делује. Брате мили, то је читава акција, није то једноставно описати, и преко, наравно, дела људи из власти који раде за њих, и тако даље – прецизирао је Вучић.

Додао је да се наслушао глупости у медијима од домаћих политичара који стају у одбрану Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија, а против своје земље, како би се додворили странцима или прикупили јефтине политичке поене.

Палмер ради све за независно Косово

Коментаришући поруку Метјуа Палмера, заменика помоћника државног секретара САД, да до пролећа, када ће бити избори у Србији, треба наставити и окончати дијалог Београда и Приштине, Вучић је рекао:

– Он је озбиљан политичар, одлично познаје овај регион, али Мет Палмер ће да уради све да Косово функционише како независна држава – прокоментарисао је Вучић.

На питање да ли би могла да се „врати она опција око разграничења“, одговорио је:

– Ми нисмо успели зато што наше нежне уши не воле да чују истину. Супер, једног дана ће неко некад о нечему морати да разговара ако у међувремену све не погубимо – навео је Вучић.

Верујемо Трампу, али не гутамо удицу

На питање новинара да ли администрација америчког председника Доналда Трампа може да помогне решавање КиМ, Вучић одговара:

– Да ли имамо више поверења у Доналда Трампа него у претходну администрацију – да. Да ли они могу да мењају своје ставове дубински и суштински у односу на оне који су били раније – не, и то је варка чију удицу ми не смемо да прогутамо – навео је Вучић.

Опрема и скраћивање: Стање ствари

(Искра, 2. 7. 2019)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

3 replies

 1. Nema sumnje da on to najbolje zna.

 2. Ako je vlada srbije potpisala briselski sporazum – mozda vlada srbije na celu sa drugom Vucicem radi za sluzbe o kojima u svojim glasilima u svom partizanskom radnom logoru Gulag Srbija govori drug Vucic?
  Svakako – drug Vucic i njegove digitalne partizanske brigade samo nastavljaju poso svojih predvodnika od istorijskog AVNOJ-a,
  https://www.dw.com/sr/toni-bler-po-drugi-put-me%C4%91u-srbima/a-46740851
  http://rs.n1info.com/Vesti/a195078/Vucic-i-Durakovic-na-panelu-kod-Klintona.html
  http://rs.n1info.com/Vesti/a486121/Sreder-i-Vucic-o-NATO-bombardovanju-evrointegracijama-Srbije.html

 3. Политичари, како из власти тако и из опозиције, већ годину у по дана сарађују са странцима у кампањи чији је циљ разбијање севера Косова, рекао је Александар Вучић.
  ++++
  Не, него задњих 11 година интензивно.
  Од маја 2008 године када је та банда од крволочних убица србских грађана примила аванс и конкретне задатке на уништавању наше миле отаџбине, свих нас и наше јадне дечице.

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  Али, даће Бог, примиће своју плату и од грађана Србије.
  Били у земљи ?
  Или изван ње

Оставите коментар