Саша Радуловић: Да ли ће Србија поново преспавати пад Берлинског зида?

У свету се дешава нова, тектонска геополитичка промена. Љуља се банкарски глобализам. Србија је поново на погрешној страни

Саша Радуловић (Фото: Доста је било)

Берни Сандерс, Клинтонов демократа, ретвитује глобалистички медиј Вокс који каже како у Мађарској власт контролише готово све медије, да су избори „готово немогуће нефер“ и да злоупотребљавају јавне ресурсе. Па хит! Са друге стране, за америчке демократе, ЕУ и све глобалисте, Србија иде у добром правцу.

Изгледа да када те банкарски глобализам узме за свог, онда идеш „у добром правцу“. Слушаш ММФ и Светску банку, предаш свој монетарни суверенитет, уништиш сопствену привреду, предаш своје ресурсе великим светским корпорацијама и можеш ког куће да радиш шта год ти падне на памет: намешташ изборе, контролишеш медије, крадеш.

Ако се противиш овоме, онда си „меки“ фашиста.

Фото: Твитер

Чињеница је да су демократија, слобода медија, слободни и фер избори угрожени свуда у свету. Демократију највише угрожава банкарски глобализам. А угрожавају је и аутократе суверенисти у многим земљама света. Банкарски глобализам је много, много веће зло.

Збуњени левичари не виде да подржавајући банкарски глобализам подржавају веће зло и да им највећи непријатељ нису десничари, већ банке и њихове велике корпорације које заиста уништавају демократију. Ово се тако јасно види са позиције центра.

Трагично је видети збуњеног левичара кога су упрегли банкарски глобалисти кроз медије да верује да му је највећи непријатељ десничар, јер на пример мисли другачије о мигрантима.

Банкарски глобалисти подстичу војне сукобе као што је онај у Сирији и узрок су зла.

ЕУ фанатици у Србији и на целом Балкану, али и многи десничари, не виде да не постоји више јединствен запад. На власти на Западу у последњих 50 година су били глобалисти који су свет уређивали по мери банака. Левичари кажу неолиберализам. Запад се мења. Јачају суверенисти.

Србија је преспавала претходну велику геополитичку промену – пад Берлинског зида. Платили смо огромну цену несхаватања времена у коме живимо.

У свету се дешава нова, тектонска геополитичка промена. Љуља се банкарски глобализам. Србија је поново на погрешној страни.

У интересу Србије је да падне банкарски глобализам (неолиберализам). У интересу Србије је да води суверенистичку политику и буде део светског и европског суверенистичког покрета који обара банкарски глобализам. Да ли ће Србија водити овакву политику зависи од вашег гласа.

Глобалисти су Вучића подвалили као лажног суверенисту који се бори за националне интересе. Немојте да дозволите да вам опет подметну. Зато ДЈБ.

Саша Радуловић је председник Програмског савета ДЈБ и народни посланик

(Доста је било, 18. 5. 2019)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading